Ste šialenec do módy večne hľadajúci módnu inšpiráciu? Alebo naopak módu vôbec neriešite, ale hľadáte pôsobivý (t.j. praktický) pár slnečných okuliarov? Dve z našich najobľúbenejších influenceriek sa rozhodli s Vami zdieľať 3 najväčšie trendy tohto leta. Čítajte ďalej, priatelia, obe vyzerajú božsky a Vy budete tiež!

NAJPOPULÁRNEJŠIE ŠTÝLY SEZÓNY

Nezáleží na trendoch, ten štýl, ktorý si Vy sami zvolíte je štýlom sezóny - to sú jediné trendy, ktoré aspoň my sledujeme. Na druhej strane sa nám všetkým občas zíde trochu inšpirácie, nie? Pozrite, ktoré štýly okuliarov milujú naše blogerky!

Ozdobené slnečné okuliare

Dámske ozdobené ovesized Gucci slnečné okuliare vo farbe Havana s hnedými sklami.   Dámske ozdobené ovesized Gucci slnečné okuliare vo farbe Havana s hnedými sklami.

Naty Kerny je slovenská Instagramerka. Je krásna a nebojácna a jej vkus je perfektný! Tieto ozdobené Gucci slnečné okuliare na nej vyzerajú famózne, všakže? Tu je, čo o nich povedala: “Elegancia a do očí bijúci luxus novej kolekcie od Gucci za hriešne peniaze. Správna voľba, keď sa chcete cítiť ako svetová celebrita! Určite nezostanete bez povšimnutia.” Čo viac treba vedieť? Nechajte si poradiť od niekoho, kto má módu očividne v malíčku!

Romantické slnečné okuliare v tvare mačacích očí

Dámske Miu Miu slnečné okuliare v tvare mačacích očí v ráme zlatej farby so sivými sklami.  Dámske Miu Miu slnečné okuliare v tvare mačacích očí v ráme zlatej farby so sivými sklami.

Ak ste čítali predchádzajúci, jarný článok s našimi blogerkami, dobre už poznáte našu krásnu blogerku Natáliu Pažickú. Keď sa jedná o módu, obdivujeme jej štýl a nebojácnosť! Vybrala si tieto Miu Miu slnečné okuliare a doplnila nimi jednoduchý biely outfit. Prečo si ale Naty vybrala práve tento pár? Povedala nám: “Na prvý pohľad, tieto Miu Miu oproti ďalším z ich kolekcie, predstavujú celkom klasickú farebnú kombináciu. Úplne to však vynahradili ich masívnym cat-eye 'krivkami'! Ak by som si mala vybrať len jedny jediné okuliare boli by to práve tieto. Predstavujú pre mňa extravaganciu a večnosť.”  

NAJPOPULÁRNEJŠIE FARBY SEZÓNY

Zaujímalo by Vás, ktorý farebný trend je toto leto najviac šik? Nechajte obe naše Natálie ukázať Vám tú správnu cestu k najlepšej farbe okuliarov, v ktorej určite neostanete bez povšimnutia.

Jednoliate červené slnečné okuliare

Dámske jednoliate Versace slnečné okuliare s rámom v ružovej farbe s ružovými sklami.  Dámske jednoliate Versace slnečné okuliare s rámom v ružovej farbe s ružovými sklami.

Nemyslíme si, že by existoval lepší spôsob ako oživiť letný outfit ako s takým exkluzívnym kúskom, ktorý zvolila Natália. Vysvetlila prečo: “Nepozerajte sa na svet cez ružové okuliare, zvoľte červené! Farebné sklá alebo veľmi tenké okuliare sú v top trendoch na leto 2018. Tieto červené od Versace sú dokonalým oživením športového/boyfriend outfitu.” Toto však nie sú jediné Versace slnečné okuliare, ktoré si zamilujete! Prezrite si všetky, ktoré v našom eyerim e-shope nájdete a vyberte si taký pár, ktorý bezchybne sadne Vašej tvári.

Funky farebné slnečné okuliare

Dámske oversized Dolce&Gabbana slnečné okuliare s farebným rámom a modrými sklami.   Dámske oversized Dolce&Gabbana slnečné okuliare s farebným rámom a modrými sklami.

Nezáleží na tom, či meškáte na kávu s priateľkou alebo na naliehavý pracovný meeting, počas leta nikdy nezabúdajte na svoje obľúbené slnečné okuliare! A ak budú ešte také funky a elegantné, ale zároveň stále jednoduché a pútavé, ako tieto Dolce&Gabbana, ktoré si vybrala Natallipa, hravo zvládnete akúkoľvek situáciu. “Keď ide o bezchybné farebné kombinácie značka Dolce&Gabbana je skvelou voľbou. Keďže som nadšenec do minimalizmu, aj moje outfity sa väčšinou nesú v takom duchu. Takže slnečné okuliare ako tieto sú dokonalou bodkou na záver, ktorá zaručí, že celý look vynikne.” Vidíme, o čom hovoríš!

NAJPOPULÁRNEJŠIE TVARY SEZÓNY

Od okrúhlych po štvorcové, obdĺžnikové či pilotské slnečné okuliare, aký je Vami absolútne najvyhľadávanejší tvar okuliarov? Naše blogerky si našli svojho definitívneho víťaza. Nájdete si aj Vy?

Futuristické cat-eye slnečné okuliare

Dámske Miu Miu slnečné okuliare v tvare mačacích očí v ráme modrej farby so sivými sklami.   Dámske Miu Miu slnečné okuliare v tvare mačacích očí v ráme modrej farby so sivými sklami.

Hľadáte slnečné okuliare, ktoré dokonale vyzdvihnú Váš skvelý vkus a zvodnosť? Naty povedala toto o svojich Miu Miu slnečných okuliaroch: “S mačačími okuliarmi od Miu Miu nadobudne Váš outfit tú správnu dávku talianskeho sexappealu a mužov to určite nenechá chladných.” A nevyzerá naozaj fantasticky?

Retro okrúhle slnečné okuliare

Dámske okrúhle Ray-Ban slnečné okuliare s rámom v hnedej farbe a ružovými sklami.   Dámske okrúhle Ray-Ban slnečné okuliare s rámom v hnedej farbe a ružovými sklami.

 “Tieto Ray-Ban Ja-Jo slnečné okuliare sú jednoznačné pre tých, ktorí chcú vyzerať nenútene, ale originálne. Sú pestré a chutné - jednoducho ich zladíte albsolútne s čímkoľvek. Výber je na Vás!” Niet divu, že je Natallipa stále taká šik, ale uvoľnená zároveň - vie dobre, čo sa jej hodí! Slnečné okuliare Ray-Ban alebo podmanivé ružové slnečné okuliare sú perfektnou letnou voľbou, ktorá bude rovnako dobre vyzerať i na Vás.

Všetci vyzerajú toto leto famózne a Vy budete tiež! Ktorý look je Váš obľúbený? Leto je obdobie, kedy si treba plnými dúškami užívať každú chvíľu - do toho sa trošku opáliť, nazbierať svieže spomienky a nové nápady. Ak máte radi módu tak ako my, tú letnú tiež určite zbožňujete.

Ak ste však v pomykove a neviete sa rozhodnúť, ktoré trendy slnečné okuliare Vám sadnú najlepšie, prečítajte si náš letný manuál, ktorý Vás prevedie 4 najbežnejšími typmi tvárí. A i keď Vám nechceme v žiadom prípade kaziť čerstvo načaté letné dni, musíme Vám pripomenúť, že jeseň sa blíži! Na jesennú módu sa ľahko môžete pripraviť s týmto našim článkom, ktorý je plný skvelých outfitov vhodných do chladnejšieho počasia. Už na jeseň sme ale naspäť s ďalším článkom plným najlepších trendov!

Odhliadnuc od trendov nastavených ľuďmi v módnom priemysle, my chceme vedieť, čo máte radi Vy! Dajte nám v komentároch vedieť o svojich najobľúbenejších kúskoch tohto leta.