Keď sa zjarnie, všetko je krajšie, nemyslíte? Slnko svieti, kvety rozkvitajú, tráva sa zelená, všetci odrazu vyzerajú žiarivo a (konečne) živo – tak aspoň my vidíme túto jar.  Ale nesmieme zabudnúť ani na módu, ktorú jar so sebou každým rokom prináša: všetky tie farby, vzory a tvary! Avšak nielen naše obľúbené značky oblečenia dostávajú nový dych, taktiež aj všetky značky okuliarov sa nesú v jarnom, sviežom duchu.

NAJPOPULÁRNEJŠIE ŠTÝLY SEZÓNY

Tri z našich najdrahších eyerim blogeriek si pre vašu inšpiráciu na eyerime vybrali svoje najobľúbenejšie slnečné okuliare.

Športové slnečné okuliare

Unisex Uvex Sportstyle slnečné okuliare v matnej čiernej farbe so striebornými, oranžovými a priehľadnými zrkadlovými šošovkami Unisex Uvex Sportstyle slnečné okuliare v matnej čiernej farbe so striebornými, oranžovými a priehľadnými zrkadlovými šošovkami

Natallipa je v našej eyerim family už nejaký ten čas. Poznáme ju ako odvážnu ženu, ktorej sa reálne hodí úplne všetko. Je zábavná, je krásna, je smelá a vyzerá dobre dokonca aj v týchto šik  Uvex športových slnečných okuliaroch. Ak sa aj vám páčia takéto odvážne, ale uvoľnené športové okuliare, Uvex slnečné okuliare, ktoré jednoducho v našom eyerim e-shope nájdete, sú presne také! Stavíme sa, že si ich zamilujete!

Ozdobené slnečné okuliare

Dámske Marc Jacobs slnečné okuliare v zlatej / žltej farbe so sivými šošovkami Dámske Marc Jacobs slnečné okuliare v zlatej / žltej farbe so sivými šošovkami

Ivana aka Sweet Lady Lollipop je slovenská blogerka a je súčasťou eyerim family už pomerne dlhú dobu. Je veľmi elegantná, ale zároveň ležérna a to je jeden z dôvodov, prečo ju máme radi. Keď sme sa jej opýtali, čo si myslí o týchto Marc Jacobs slnečných okuliaroch, povedala: “Okuliare Marc Jacobs so zlatým ozdobným rámom sú skvelým extravagantným a zároveň elegantným kúskom. Perfektne sa hodia k úplne jednoduchým outfitom v zložení džínsy-košeľa-lodičky, v ktorých vyniknú, a zároveň vyzerajú výborne k outfitom s retro nádychom, ktoré spoľahlivo doplnia. Práve retro či inšpirácia vintage módou u mňa v tomto outfite vyhrala.”

NAJPOPULÁRNEJŠIE FARBY SEZÓNY

Žiarivé či pastelové – všetky farby sú neodmysliteľnou súčasťou jari. Možno milujete oslnivú kombináciu farieb a možno nikdy nemáte dosť práve čiernej farby, nezáleží na tom – naše blogerky vám aj vo farebných trendoch kryjú chrbát.

Výnimočné farebné slnečné okuliare

Dámske Gucci slnečné okuliare v červenej / čiernej farbe so sivými gradientnými šošovkami Dámske Gucci slnečné okuliare v červenej / čiernej farbe so sivými gradientnými šošovkami

Či už chcete oživiť elegantný “all black” outfit alebo si chcete iba zakryť unavené oči, s týmito čiernymi Gucci slnečnými okuliarmi so zeleným a červeným detailom, budete všade neprehliadnuteľná. Pozrite na Natáliu, je toho skvelým dôkazom – dobre vie, že Gucci je vždy dobrý nápad.

Jednoduché biele slnečné okuliare

Dámske Michael Kors Adrianna slnečné okuliare v mliečnej, krišťálovej farbe so sivými gradientnými šošovkami Dámske Michael Kors Adrianna slnečné okuliare v mliečnej, krišťálovej farbe so sivými gradientnými šošovkami

“Ružová, hlavne tá žiarivá fuchsiová, je trošku ťažšia na kombinovanie, hlavne ak nechcete vyzerať presladene,” povedala nám krásna Rebeka z blogu Style of Becca, ktorá má očividne jasnú víziu o tom, čo sa nosi. “S čiernou výrazné farby takmer nikdy nekombinujem, lebo na mňa ich spojenie pôsobí lacno. Tak som skúsila kombo ružovej a odtieňov hnedej, od ťavej po telovú a toto spojenie ma veľmi baví! Určite ho ešte využijem.” Chcete vyzerať tak dobre ako Becca? My určite áno. S týmito jemnými Michael Kors slnečnými okuliarmi, alebo s ktorýmikoľvek podobnými slnečnými okuliarmi, budete mať k tomu bližšie a ešte si aj užijete jasný výhľad počas slnečných dní.

Božské ružové slnečné okuliare

Dámske Dolce & Gabbana slnečné okuliare v ružovej farbe s ružovými gradientnými a zrkadlovými šošovkami Dámske Dolce & Gabbana slnečné okuliare v ružovej farbe s ružovými gradientnými a zrkadlovými šošovkami

“Pozerať sa na svet cez ružové okuliare? Nič krajšieho niet. Obzvlášť, ak vyzerajú takto! Dolce & Gabbana nesklame nikdy, tieto ružové v hranatom tvare sú snom (takmer) každej fashionistky. Na mňa pôsobia futuristicky, čo je aj dôvod, prečo som ich skombinovala v minimalistickom style,” povedala Ivana o týchto božských Dolce & Gabbana slnečných okuliaroch. A my s ňou ani nemôžeme súhlasiť viac! Svet je krajší, ked naň pozeráte cez ružové okuliare. Skúste to.

NAJPOPULÁRNEJŠIE TVARY SEZÓNY

Móda mení svoje tvary každú sezónu a inak tomu nie je ani pri slnečných okuliaroch. Neustále menia svoj tvar – jednu sezónu sú veľké a oversized a ďalšiu sezónu sú také miniatúrne, že by si ich človek ľahko pomýlil s detskými slnečnými okuliarmi.

“Oversized” slnečné okuliare v tvare mačacích očí

Dámske Prada slnečné okuliare v čiernej a striebornej farbe so sivými gradientnými šošovkami Dámske Prada slnečné okuliare v čiernej a striebornej farbe so sivými gradientnými šošovkami

Ak sa vám páči outfit Sweet Lady Lollipop tak veľmi ako nám, prečítajte si aj jej módnu radu: “Džínsy v mom strihu, prúžkované tričko, sako v military štýle a baretka - outfit som chcela zaujímavý, no zároveň nekomplikovaný a s mladistvým nádychom. K týmto okuliarom sa mi totiž presne takéto outfity hodia. Síce vyzerajú na prvý pohľad nenápadne, na očiach majú zrazu úplne iný šmrnc. Páči sa mi, že sú variabilné - ako farbou, tak aj štýlom. Dajú sa nosiť k elegantným šatám, zároveň vyzerajú skvelo v outfitoch s casual nádychom.” Zamýšľate sa, či by vám tieto Prada slnečné okuliare sadli? Prečítajte si nášho sprievodcu okuliarmi podľa typu tváre a potom zamierte do eyerim e-shopu, čo vy na to?

Vintage “browline" slnečné okuliare

Unisex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Collection slnečné okuliare v matnej čiernej farbe s fialovými gradientnými šošovkami Unisex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Collection slnečné okuliare v matnej čiernej farbe s fialovými gradientnými šošovkami

Style of Becca úplne zbožňuje tieto Ray-Ban Blaze Clubmaster slnečné okuliare! Sama to priznala: “Mám veľmi rada kombináciu červenej a modrej, v rôznych odtieňoch, teda aj koralovú a tyrkysovú alebo jahodovú a mintovú. Na jar a leto sú tieto kombinácie ako stvorené. A zrkadlové okuliare sú pre mňa MUST HAVE! Vyzerajú skvelo hravo, sviežo.” Vidíte? No s objednávaním radšej neotáľajte, pretože tieto Ray-Ban slnečné okuliare sa predávajú rýchlo ako teplé rožky!

Klasické okrúhle slnečné okuliare

Unisex Ray-Ban Round Metal slnečné okuliare vo farbe arista s krištáľovo zelenými šošovkami.  Unisex Ray-Ban Round Metal slnečné okuliare vo farbe arista s krištáľovo zelenými šošovkami.

Okrúhle Ray-Ban slnečné okuliare sú klasika a nikdy nimi nič nemôžete pokaziť. Malé alebo “oversized”, Natallipa vo všetkých vyzerá fantasticky. A vy budete tiež! Ak sa však zamýšľate, či sú okrúhle slnečné okuliare sú pre vás správnou voľbou, eyerim blog vám opäť kryje chrbát – tu nájdete skvelý a náučný článok, ktorý vám pri rozhodovaní jednoznačne pomôže.

Tak a je to, priatelia – veríme, že vás naše blogerky aspoň trochu inšpirovali a motivovali vykročiť túto jar z vášho zvyčajného módneho komfortu. My si stojíme za tým, že každá “fashion diva”, by mala mať aspoň jeden pár trochu šialených, excentrických, farebných slnečných okuliarov. Verte nám, svet sa neskutočne zmení v takýchto slnečných okuliaroch. Ak vám však stale chýba trochu inšpirácie, určite si prečítajte tento náš článok, kde sme vybrali naše najobľúbenejšie outfity z tohtoročných týždňov módy. Potom už určite budete na jar pripravení vo veľkom štýle.