Nezáleží na tom, či hľadáte vysokokvalitný prírastok do Vášho šatníka alebo dizajnérsky kúsok, kamenné a online outlety zaručene zachránia Váš štýl. Nie každý chce predsa minúť celú výplatu iba na jednu vec! Začnite rok 2019 rozumne.

Začnime teda expresným edukačným kútikom. Outlet - čo to vlastne znamená? Podľa slovníka cudzích slov (samozrejme, že podľa online slovnika cudzích slov, lebo kto má dnes čas hľadať slovo v dlhočizných, prachom zapadnutých knihách) je slovo outlet synonymom slova “výpredaj”. V anglickom jazyku je slovo outlet vysvetlené ako “miesto, kde sa predávajú poškodené alebo staršie produkty”.

Teraz, keď sme už všetci o trochu múdrejší, čo je to ten “eyerim outlet”? Znamená to, že tam predávame poškodené, staromódne slnečné či dioptrické okuliare? NIE! eyerim outlet je online miesto plné slnečných okuliarov a rámov dioptrických okuliarov, ktoré boli nejaký ten čas na našom sklade alebo okuliare z predchádzajúcich sezón. Takže nie. Kvalita, značky, štýl stále ostávajú rovnaké aj v eyerim outlete. A za oveľa rozumnejšie ceny.

eyerim outlet dioptrické okuliare   eyerim outlet slnečné okuliare Oakley

“Aha… čiže to znamená, že okuliare v eyerim outlete su jednoducho nemoderné?”
No, áno. Ale aj džínsy s vysokým pásom už podľa všetkého vyšli z módy, ale stále ich nosíme a máme radi rovnako ako kedykoľvek predtým. Rozumiete? Veľa trendových kúskov je dnes “staromódnych”. Ale to vôbec neznamená, že máte všetko “nemoderné” odrazu vyhodiť len preto, že to niekto povedal.

“Slnečné okuliare a dioptrické okuliare sú na eyerime oveľa lacnejšie ako na iných weboch. Musia byť fake!”
Wow. Na toto temné “fake-ové” miesto nás poslali už mnohokrát. Všetky okuliare - slnečné, dioptrické, športové a lyžiarske sú pravé. Nesfalšované. Autentické. Legitímne. Prečítajte si tento alebo tento článok na našom blogu a hneď budete vedieť viac.

Na stránke eyerim outlet nájdete prvotriedne, kvalitné slnečné okuliare alebo rámy dioptrických okuliarov pre dámy, pánov i deti z veľkých dizajnérskych domov ako Dior, Chloe, Céline, Dolce & Gabbana, Miu Miu, dokonca aj športovú legendu Oakley. Takže klasický eyerim, ktorý všetci poznáme a zbožňujeme s ešte lepšími cenami!

eyerim outlet slnečné okuliare Ray-Ban   eyerim outlet dioptrické okuliare Persol

Aby som dokázala, že moje slová nie sú len prázdne a nezmyselné, rozhodla som sa opýtať našej skvelej štvorice zakladateľov na ich názor na outlety. Každý potrebuje poriadny názor od reálneho človeka, nie? (Ja sa s takouto skupinou bohužiaľ nemôžem stotožňovať, až priveľmi som z vecí nadšená.) Našťastie, zakladatelia eyerimu sú veľmi reálni. Sú štýloví. Sú inteligentní.

Takže, čo si naši zakladatelia myslia o outletoch ako takých? Kúpili by si z eyerim outletu okuliare? Alebo sú tam skutočne len “nemoderné” kúsky? Predsalen - sú zakladatelia. Mali by byť teda úprimní o ich outlete.*

Andrea Zahurancová, eyerim spoluzakladateľka

eyerim outlet, zakladateľka Andrea Zahurancová

“Móda je veľmi nestály koncept. Mení sa zo sezóny na sezónu a celková kvantita vyrobených produktov je až smiešna. Niečo také nemôže byť dobré ani pre výrobcu a ani pre našu planétu. A preto akékoľvek outlety, kamenné či online, veľmi uznávam.”

Branislav Ramšák, eyerim spoluzakladateľ

eyerim outlet, zakladateľ Branislav Ramšák

“Na trendoch mi nezáleží. Mám rád také produkty, ktoré vedia nejako “podčiarknuť” môj charakter a ak je to niečo spred dvoch rokov - o to lepšie. Je to unikátne, mám to iba ja, lebo ľudia na to zabudli. A ešte za skvelú cenu.”

Yassaman Omidbakhsh, eyerim spoluzakladateľka

eyerim outlet, zakladateľka Yassaman Omidbakhsh

“eyerim outlet je skvelý spôsob ako si kúpiť moderné rámy dioptrických okuliarov alebo slnečných okuliarov! Nižšia cena okuliarov vôbec neuberá na kvalite či pravosti okuliarov predávaných v eyerim e-shope. Všetky okuliare sú stále rovnako exkluzívne, štýlové a cenovo prístupné.”

Martin Zahuranec, eyerim spoluzakladateľ

eyerim outlet, zakladateľ Martin Zahuranec

“Outlety sú vo všeobecnosti fantastický nápad. Prečo je ale eyerim outlet obzvlášť výhodný? Všetky offline obchody s okuliarmi, resp. optiky, pravidelne zamieňajú staré kolekcie okuliarov za nové - čo sa zdá byť celkom rozumné, však? Ale potom sa stane to, že si človek nemôže v kamennej optike zakúpiť presne ten istý model okuliarov, ktorý si tak zamiloval! A preto stránka eyerim outlet existuje: aby ste ľahko našli Vaše obľúbené produkty online a za skvelé ceny. A všetky slnečné okuliare a rámy dioptrických okuliarov Vám vieme odoslať do 48 hodín!”

eyerim outlet je jednoducho skvelý a zahŕňa najrôznejšie nehynúce módne kúsky. Nechápte to zle, my v eyerime zbožňujeme sledovať najnovšie trendy! Je to fascinujúce pozorovať, ako sa vedia trendy meniť zo sezóny na sezónu a ako sa ich ľudia držia. Ale pamätajte: byť autentický sám sebe je vždy najdôležitejšie. Robte, obliekajte, kupujte, sledujte čokoľvek sa páči Vám. Je to Váš život, tak si ho užívajte podľa vlastných pravidiel. A teraz utekajte do tohto nášho eyerim outletu, dobre? Stojí to za vyskúšanie.

* Uvedomujem si, že ako zakladatelia eyerimu určite naň nemajú zlého slova. Ale sľubujem, že nie sú svojim dielkom posadnutí a že vedia byť o eyerime veľmi úprimní, takže kľud, nie sú vôbec až takí zaujatí.