Leto je už za rohom a my sme späť s eyerim insiderom číslo 2. Pokiaľ ste zmeškali prvý diel tohto skvelého seriálu, určite si ho tu prečítajte a potom môžete pokračovať práve touto epizódou.

Tentokrát Vám predstavíme iba jednu z našich kancelárii – kreatívnu. Spomedzi všetkých šialených eyerim kreatívcov a profíkov je táto kancelária zaplavovaná bláznivo tvorivými nápadmi úplne stále. Ktokoľvek tam príde, určite sa dobre zasmeje kedykoľvek počas dňa!

Nebol by to pravý eyerim článok, keby som svojim kolegom neponúkla malú výzvu! Takže som prirodzene musela trochu pozmeniť otázky, ktoré som sa pýtala kolegov v predchádzajúcom článku. A verte mi, priatelia, v pracovnom svete si neužijete nič viac ako beznádejne šomrajúcich kolegov. Poďme teda na to – zoznámte sa s našimi kreatívnymi hlavami!

Chester – „najväčší šéfko“

eyerim office tour, kreatívny office, Chester - najväčší šéf

Veľa som premýšľala o tom, kým v tomto dieli eyerim insidera začnem, no napokon som usúdila, že musím začať tým najdôležitejším členom. Zoznámte sa s Chesterom, tým najroztomilejším, najhravejším lídrom. Opísať náplň jeho práce je veľmi komplikované, preto s tým radšej ani nezačnem, ale môžete mi veriť – niekedy je z nej tak unavený, že si jednoducho musí zdriemnuť na zemi a to hned niekoľkokrát denne. Office v eyerime sú jeho najobľúbenejším miestom najmä kvôli ľudom, ktorí mu tak dobrosrdečne vždy niečo pri obedoch podsunú. Aj keď ho občas chcú oklamať takými hlúposťami ako je ľadový šalát, rukola alebo mrkva. Chester nie je zajac, ľudia! Veľmi dobre vie, čo chce. Aj keď na druhej strane, jedna vec, ktorú o ňom nikto nevie je, že má v budove dve frajerky a nevie sa rozhodnúť, do ktorej je viac. Au.

Andrea – „zberateľka dobrodružstiev“

eyerim office tour, kreatívny office, Andrea - kreatívna riaditeľka s Max&Co. čiernymi slnečnými okuliarmi

Alebo aj „spoluzakladateľka eyerimu“, „kreatívna riaditeľka“, „influencerka“, „matka drakov Chestera“. Naša Andrea si mohla vybrať akékoľvek dve slová, podľa ktorých by ju ľudia ľahko spoznali, avšak vybrala si také, s ktorými sa najviac stotožnila. A všetci ľudia, vrátane mňa, ktorí ju poznajú, úplne chápu prečo. Ako som vyššie spomenula, Aďka, spolu s bratom (nie manželom) Martinom a kamarátmi Braňom a Yass založila náš eyerim. Pracuje ako jeho kreatívna riaditeľka, a teda má na starosti všetko od eyerim kampaní a manažovania sociálnych sietí, až ku partnerstvám s influencermi a fotošútingom. Na práci v eyerime má najradšej fakt, že ho so svojimi tromi kamarátmi založila a odvtedy tvrdo všetci pracujú na tom, aby bol eyerim tam, kde je teraz a ešte ďalej. Jednoducho rada pozoruje proces ako eyerim rastie. Aďka nie je profíkom len v kancelárii, je taktiež influencerkou (vplyvná osobnosť) – na svojom Instagrame má desaťtisícky sledovateľov a Forbes Slovensko ju zaradilo do rebríčka najvplyvnejších žien na Slovensku! Určite si otvorte jej spomínaný Instagram – je plný krásnych fotografií z celého sveta. Stačí nám už len dúfať, že sa na potulkách svetom raz nestratí, keďže nevie rozoznať pravú stranu od ľavej.

Patrik – „zábudlivý horomil“

eyerim office tour, kreatívny office, Patrik - fotograf

Tento náš Patrik je veľmi výnimočný! Je to šialene talentovaný, dobrodružný fotograf nepretržite cestujúci po svete. Má na starosti eyerim vizuály, a teda fotografie a perfektné videá. Patrik má na eyerime najradšej mladý tím, ktorý sa, narozdiel od mnohých iných tímov, s ktorými mal možnosť pracovať, nebojí robiť veci inak a trúfalo. Jedna vec, ktorú o ňom nikto nevie je, že vždy predtým, ako ide spať, dá si slaninku. Prečo? Jednoducho mi vysvetlil: „Myslí mi to potom lepšie v tých snoch.“ Nuž, ak stojí pred Vami nejaké veľké rozhodnutie,  dať si slaninu tesne pred spaním Vám nemôže uškodiť, nie? Ako ste si určite všimli, Patrik nie je iba profesionálny fotograf, ktorého šikovnosť by mu nejeden závidel, ale je taktiež uvoľnený, skromný chlapec uživajúci si život s každým detailom. Ak už teraz máte Patrika radi tak ako my, určite ho sledujte po jeho kúzelných túlačkách svetom na jeho Instagrame!

Branislav – “milovník estetickosti”

eyerim office tour, kreatívny office, Branislav - riaditeľ brandu s 35/139 Tokyo Bekko 2 slnečnými okuliarmi vo farbe Indigo

Tento 27- ročný milovník jednoduchosti a tetovaní je posledný z ešte nepredstavených zakladateľov eyerimu. Je to náš brand guru – vytvára eyerim značku, ktorú potom aplikuje na webe, komunikácii so zákazníkom, v podstate úplne všade. Inými slovami – snaží sa Vám dostať do duše a do hlavy. Taktiež dohliada na UX (User Experience: zážitok používateľa), kde je dôležitý ten pocit, ktorý zákazníkovi ostane pri návšteve eyerim e-shopu. Braňo je veľký detailista, preto musí byť všetko v dokonalom súlade, inak akoby to ani nebolo! Rovnako tak dáva pozor aj na kúzlo našich fotografií, či sú pre eyerim vhodné alebo nie. Mladí, šikovní a smelí ľudia, ktorí sa neboja chcieť viac; uvoľnená nálada a rýchly rast – to je len pár dôvodov, pre ktoré má Branči prácu v eyerime tak rád. Jeho láska k estetike je hlboko zakorenená v jeho skorej mladosti, kedy bol unesený z druhov písma a často si vymýšľal aj svoje. Jedna vec, ktorú o ňom nie každý vie? Počas jedného sedenia zjedol celú pečenú sliepku, obloženú žemľu a obrovský kus koláča. Veru, také niečo nezvládne len tak hocikto. Ak chcete poznať viac jeho tajomstiev, určite navštívte jeho Instagram, možno Vás prekvapí ešte viac.

Patrícia – „sarkastická špekulantka“

eyerim office tour, kreatívny office, Patrícia - copywriter

Toto som ja – rozprávačka týchto článkov. Bohužiaľ som nemohla urobiť rozhovor sama so sebou a následne o sebe napísať predpojatý a glorifikovaný článok. Tak som požiadala Braňa, toho, ktorý sa vyššie chválil zjedením celej sliepky a ktorý je, okrem iného, aj môj šéf, aby to urobil on. A tu je to, čo napísal: „ Patrícia je náš copyk. To znamená, že sa stará o všetok text na webe, blogu, v emailoch či kampaniach. Aj o tento, ktorý práve čítate. Inými slovami - dodáva tak jazyk a charakter veciam, ktoré by inak mohli nudiť alebo komplikovať život. Na eyerime má rada nebojácnosť, rýchly rast a to, že dáva šancu aj ľuďom, ktorí nemajú toľko skúseností, ale za to majú v sebe "drive". Okrem iného, Patrícia nevie násobilku, jej najväčšou biznis inšpiráciou je Anna Wintour a je horlivou feministkou. Pokiaľ ju nenajdéte písať za stolom, určite ju nájdete neďaleko hrať sa s Chesterom.” Toto som teda ja, v pomerne krátkej skratke. Vďaka, šéfko! Ak som na Vás z Brančiho obšírneho opisu urobila dojem, jednoznačne ma príďte pozrieť na môj nie veľmi aktívny Instagram.

Ján – „večný mladík“

eyerim office tour, kreatívny office, Ján - dizajnér

Táto rozkošná, navždy mladučko vyzerajúca tvár je náš dizajnér, ktorý navrhuje, retušuje a skrášľuje všetky eyerim banery, newslettre, poukážky a v podstate aj všetko, čo vidíte na našom webe alebo blogu. Janko je skvelý chlapec, veľmi zodpovedný a priateľský, ktorý má na eyerime rád super kolektív, priateľskú atmosféru a veľký priestor na osobný rast. Okrem toho, že je neuveriteľne talentovaný tanečník, veľký psíčkar a nikdy nemal nič zlomené, predtým než čokoľvek zje, dôkladne to ovonia (čo možno súvisí s jeho posadnutosťou so psami?). Ak ho chcete bližšie spoznať a sledovať jeho dizajnérsky život, prezrite si jeho Instagram. Neoľutujete! Nie je predsa naše zlaté árijské dieťa bezdôvodne!

Daniel – „expresívny entuziast“

eyerim office tour, kreatívny office, Daniel - marketingový guru s Ray-Ban Round slnečnými okuliarmi

Tento 24- ročný chlapík je taká eyerim kopa radosti, slnko každého rána, citlivý a veľký office mysliteľ.  Tvorí, vtipkuje, zbožňuje a to najdôležitejšie – pracuje. Daniel je náš skvelý marketingový guru. Spolu s Andreou vytvára eyerim kampane, pracuje s hlavným marketingovým cloudom Exponea, zhotovuje newslettre a reklamy. Stará sa aj o komunikáciu s partnermi a ide mu to výborne! Na otázku, čo má na eyerime najradšej na mňa skríkol: „TÍM!“ a „Šírenie neskutočnej pozitívnej energie a neskutočné vízie.“ Áno, to je v podstate náš Daniel a presne preto ho tu všetci máme tak radi. Môžte aj vy, keď ho začnete tu sledovať! A najdôležitejší fakt o Danielovi, na ktorý nesmiem zabudnúť je: vo svojich 24 rokoch má stále 2 mliečne zuby. Šokujúce, však?

Tak a je to, priatelia. Ďalšia časť je za nami a Vy ste spoznali nových, nesmierne dôležitých členov nášho tímu! Každý, kto si trúfa vášnivo a nebojácne pracovať; kto sa nebojí vložiť svoje najšialenejšie nápady a vízie do svojej práce a ten, kto nemá strach sa trochu zabaviť, je členom vďačnej a starostlivej domácnosti – eyerimu. Ak premýšľate nad tým, že by ste nás radi lepšie spoznali – možno hľadáme práve Vás! Čo tak si prečítať tento článok a možno sa k nám pripojiť? Máme tu veľa zábavy a navzájom si zo všetkých síl pomáhame na ceste  do našej destinácie – na úplný vrchol.