eyerim sídli v historickom centre Bratislavy. Naša budova pochádza zo 16. storočia a je našim sídlom od minulého novembra. Táto časť hlavného mesta je krásna a všetci máme naše kancelárie veľmi radi. Máme tu všetko, čo by jeden potreboval – kávovar a iné kuchynské spotrebiče, ovocie aj plnú skrinku čajov, troch psíkov a úžasných ľudí.

Dobré veci nikdy neprídu ľahko a presne preto som sa rozhodla, že svojich kolegov potrápim a položím im niekoľko krátkych otázok. Boli krátke, no na štvrtkové ráno to bolo priveľa. Ale môžem vám s istotou povedať, že pri takom klišé ako bolo opísať sa 2 slovami, boli výrazy na ich rozospatých tvárach na nezaplatenie.

Tentokrát začíname kanceláriou, v ktorej sídli tím logistiky a následne prejdeme do kancelárie, kde sa riešia financie a exekutíva. Ani v jednej z týchto oblastí nie je také jednoduché pracovať, avšak keď máte po boku tím skvelých ľudí ako je tomu u nás, hocijaká práca sa odrazu hýbe s dávkou ľahkosti. Tak teda poďte, zoznámte sa s naším tímom.

Adam – „multitalentovaný gurmán“

eyerim office tour kancelária logistiky Adam

Adam sa stará o všetky operácie v našej logistike – napríklad o operácie spojené s našimi dodávateľmi Luxottica a Safilo, IT logistika a ešte o mnoho viac. Tiež sa vždy snaží prísť s nápadmi na nové systémy, ktoré by mohli pomôcť logistike alebo inému oddeleniu. V podstate je Adam taký „veľký brat“ a vždy rád pomôže komukoľvek, kto potrebuje pomoc. Na práci v eyerim má najviac rád svoju prácu samotnú. Ak ho nenájdete usilovne si plniť svoje pracovné povinnosti, určite ho nájdete fotiť skvelé fotky na svojom fotoaparáte, variť a potom to aj jesť alebo sa pomerne často hrať na svojom playstation. Ak by vás zaujímali jeho pekné fotografie, určite si prezrite jeho instagram, je ich plný!

Luca – „tvrdohlavý Talian“

Eyerim office tour kancelária logistiky Luca

Keď som sa nášho 23-ročného talianského kolegu opýtala, čo zvykne robievať, ked má trošku času, jednou z jeho odpovedí boli „športy na mori“. Hneď potom, ako si uvedomil, čo povedal, s úžasnym smútkom v očiach dodal, že na Slovensku máme „málo mora“, takže iba hráva futbal alebo si more nahrádza výborným pivom a kamáratmi. Ale neodmietne ani dobrú knihu! Jeho prácou je zmanažovať všetky eyerim objednávky, komunikovať s dodávateľmi, vyberať nové značky, kedy sa drží pravidla, že čím nezávislejšia značka, tým lepšie. Na eyerime má rád priateľskú atmosféru, ktorú eyerim každému ponúka a taktiež fakt, že eyerim dá šancu každému – ľuďom s málo skúsenosťami, pokiaľ majú pozitívnu energiu a motiváciu; rovnako tak aj študentom, ako je sám Luca, spolu s toľko potrebnou slobodou.

Adriana – „chica loca“

eyerim office tour kancelária logistiky Adriana

Adriana je vysoká, 26-ročná žena milujúca športy a logistiku. Je obrovskou pomocou a podporou nielen nášmu zákazníckemu servisu, ale taktiež aj svojim chlapcom v kancelárií, Adamovi a Lucovi. Stará sa o komunikáciu so skladom a manažmentom, o reklamácie a kontrolu objednávok. Aďka má rada prácu v eyerime, pretože ponúka pohodovú atmosféru bez stresu a nátlaku a tiež kvôli skvelým ľuďom, s ktorými má možnosť pracovať. Verte mi, mohli by ste jej závidieť viac ako len jej dlhé nohy a pekný úsmev! Je to talentovaná športovkyňa – má rada lezenie, turistiku, lyžovanie, snowboardovanie a tancovanie.

Mária – „biznisová freeriderka“

eyerim office tour kancelária financií a exekutívy Maria

Mária je naša rozkošná, ale nebojácna COO. Ak ste pod skratkou nepochopili, čo presne Majka robí, nuž, je toho veľa. Napríklad, má na starosti obchodné stratégie, eyerim profit; ako vedúca IT dohliada na technický rozvoj a iné zábavky, ktoré s IT súvisia; asistuje nášmu CFO a je pre eyerim aj HR, teda riadi všetky procesy spojené so zamestnancami a aj pomoc v legálnych sférach. Na práci v eyerime má rada najväčšmi jeho potenciál, hnaciu silu a sexy trh. Vo svojom voľnom čase si táto 27-ročná biznis žienka rada zájde do hôr so svojim snowboardom, ale keď môže, tak si rada aj zasurfuje. Miluje dokumenty, galérie a víno s priateľmi. Tak komu sa zapáčila? Prezrite si jej instagram a odhaľte viac.

Michal – „skromne najlepší“

eyerim office tour kancelária financií a exekutívy Michal

Tento veľmi skromný chlapík je marketingový guru! Stará sa o naše marketingové stratégie, plánovanie, reporty a marketingové rozpočty. V eyerime má rád mladý dynamický tím, taktiež všeobecné zapálenie pracovať, ktoré je cítiť u každého v eyerime. Michal sa vyzná nielen v rytme marketigu, ale ten hudobný mu je tiež veľmi blízky! Je to muzikant a vo svojom voľnom čase veľmi rád hrá na bicie so svojou kapelou. Miluje hory a prírodu – keď mu to počasie dovolí, rád vybehne na turistiku alebo si zalyžovať.

Martin – „dobrodružný dosažiteľ“

eyerim office tour kancelária financií a exekutívy Martin

Okrem toho, že je Martin dobrodruh, očividne toho už aj veľa dosiahol – iba v 27. rokoch je CEO, teda výkonným riaditeľom a  spoluzakladateľom rýchlo rastúceho biznisu. Presne tak, hovoríme o eyerime! Okrem bežného opisu, čo to znamená byť CEO, opísal svoju prácu veľmi jednoducho – postarať sa o to, že všetci vedia, kam eyerim smeruje. Taktiež je jeho povinnosťou uistiť sa, že správni ľudia sedia na správnych miestach. Čo má Martin na práci v eyerime najradšej je fakt, že všetci vždy vidia výsledky svojej tvrdej práce a taktiež tie úžasné príležitosti, ktoré má možnosť zdieľať so skvelým tímom. Počas pracovných dní Martin cvičí v posilňovni a vždy, keď si nájde na seba trochu voľného času, najradšej ho trávi cestovaním a získavaním tak nových zážitkov. Ak je Martin už teraz váš človek, istotne si prezrite jeho instagram plný jeho najnovších cestovateľských zážitkov.

Yassaman – “veľký rojko”

eyerim office tour kancelária financií a exekutívy Yassaman

Ak by som mala vybrať jednu minimalistku v písaní, bola by to naša Yass. Je jednou zo zakladateľov eyerimu a hneď po Iráne, jej rodnej zemi, je Slovensko jej druhým domovom. Keď som sa Yass opýtala, aký je v skratke popis jej práce, jednoducho odvetila: „Mať veľké ambície pre eyerim a vždy mieriť až ku hviezdam.“ Inými slovami, je to naša marketingová kráľovna. Ľudia sú dôvod, prečo sa Yass každé ráno teší do práce a ako sama povedala, tak aj fakt, že pre eyerim nič nie je nemožné. Yass sa nedá nezbožňovať! Vo svojom voľnom čase rada číta knihy, hrá PS4 alebo na klavíri, miluje umenie a cestovanie. Tu sa dozviete o Yass viac.

Jakub – „málo kreatívny“

eyerim office tour kancelária financií a exekutívy Jakub

Nie je to dobré mať obľúbenca, ale v tomto článku je Jakub jednoznačne tým mojím. Po dvoch hodinách úpenlivého premýšľania nad 2 slovami, ktoré by ho najlepšie opísali, prišiel na túto „málo kreatívnu“ parádu. Geniálne, nie? Jakub však nie je géniom iba v kreatívnej sfére, ale taktiež vo sfére financií – riadi, plánuje a referuje všetky eyerim financie. Jakub je 25-ročný mladý muž a na eyerime má najviac rád známu časovú flexibilitu, ktorú ako spoločnosť ponúka a aj skvelých priateľov, ktorých v eyerime spoznal. Zvyčajne vo svojom voľnom čase športuje, chodí von s priateľmi alebo si číta obľúbenú knihu. Sledujte ho na jeho instagrame a spoznajte ho lepšie! 

Áno, náš tím je jednocho skvelý. A aj keď sme všetci veľmi rozdielni ľudia žijúci odlišnými životmi a naplnení rôznymi ideami, to je presne to, čo z nás robí eyerim – biznis so srdcom. Ak však premýšľate nad tým, že nám pridáte trošku viac práce, nech sa náhodou nezačneme nudiť, určite navštívte náš e-shop, čo vy na to? My by sme sa veľmi potešili.

Nemajte obavy, druhý diel bude k dispozícií už čoskoro!