Dlhoočakávaná novinka je konečne tu! eyerim toto leto predstavuje svoju vlastnú novú kolekciu slnečných a dioptrických okuliarov. Celá škála trendy farieb, množstvo kvalitných rámov a neprekonateľné ceny – to všetko  prichádza pod názvom OiO by eyerim! Vyber si, kým chceš dnes byť…

Farby, ktoré nenudia ✨

Vnes do svojho každodenného štýlu trochu farieb. Modré? Žlté? Hnedé? Čierne? OiO ponúka množstvo farebných rámov a šošoviek – vyber si tie naj a tvoj outfit bude vždy zábava!

OiO by eyerim

Udržateľná voľba ♻️

Osud našej planéty nám nie je jedno, preto sa v kolekcii OiO by eyerim nachádzajú udržateľné modely okuliarov, ktoré ponúkajú ekologickejšiu alternatívu s obmedzeným používaním plastov. Rámy sú zo 45 % vyrobené z materiálov na prírodnej báze, čo znižuje spotrebu fosílnych materiálov a emisie CO2. Pri výrobe modelov bol použitý materiál G850, ktorý nahrádza zmäkčovadlá na báze ftalátov organickými prísadami, čím prispieva k čistejšej atmosfére, vode a pôde.

Na tvojom rozhodnutí záleží. Zvoľ si modely z bio materiálu, a tým aj zodpovedný štýl.

OiO by eyerim

Blue light ochrana 

Tráviš dlhé hodiny pred monitorom? Červené oči, bolesti hlavy, zlý spánok a nesústredenosť máš na dennom poriadku? Nemusíš prestávať. Nasaď si OiO okuliare na počítač a poď naplno! Filtrujú až 35 % potenciálne škodlivého modrého svetla, ktoré žiari z obrazoviek. Vybrať si navyše môžeš variant s dioptriami alebo bez!

OiO by eyerim

Objav okuliare, ktoré sa na nič nehrajú. Presne ako ty! Ukáž svoj štýl s OiO by eyerim slnečnými okuliarmi alebo dioptrickými okuliarmi od 30€!