Témou tohtoročných osláv Medzinárodného dňa žien po celom svete je rovnoprávnosti pohlaví. Program #PressforProgress zjednocuje priateľov, rodiny a komunity vo všetkých kútoch sveta a ukazuje ako rozmýšľať, konať a akceptovať bez ohľadu na pohlavie. My v eyerim oslavujeme MDŽ tiež! Tento týždeň predstavujeme kolekciu ŽENY ŽENÁM, v ktorej nájdete slnečné okuliare a dioptrické rámy vlastnoručne vybrané všetkými dámami z eyerim. Pozrite sa na ich “best of” z dizajnov rôznych značiek a podporte spolu s nami ženy po celom svete.

Nie je vôbec tajomstvom, že pravdepodobne každý v našom tíme má svoj nekonečný zoznam dizajnov slnečných a dioptrických okuliarov, ktoré by si ihneď kúpil. Medzinárodný deň žien je však celý o ženách, a preto sme tento rok poprosili naše prekrásne dámy v eyerim, aby vytvorili svoju vlastnú kolekciu slnečných a dioptrických okuliarov pre ženy a oslávili tak MDŽ spolu so ostatnými dámami po celom svete.

Jedna kolekcia, 9 žien, 90 dizajnérskych slnečných okuliarov a dioptrických rámov od značiek ako Ray-Ban, Versace, Celine, Marc Jacobs a mnohých ďalších. Tu je malá ukážka z toho, čo v kolekcii ŽENY ŽENÁM tento týždeň nájdete.

Versace dioptrické okuliare pre ženy Jimmy Choo hnedé slnečné okuliare pre ženy Fendi zrkadlové slnečné okuliare pre ženy
Ray-Ban Ja-Jo slnečné okuliare pre ženy Marc Jacobs ružové dioptrické okuliare pre ženy Celine béžové slnečné okuliare pre ženy

Ray-Ban Aviator sslnečné okuliare pre ženy Tom Ford slnečné okuliare pre ženy Jimmy Choo čierne dioptrické okuliare pre ženy

Kúpte si okuliare a podporte ženy po celom svete

Máte aj vy svoj zoznam “must-have” dámskych okuliarov? Tento týždeň ich na eyerim kúpite s 10% zľavou a zároveň môžete pomôcť ženám po celom svete získať vzdelanie, samostatnosť a plnohodnotný život. Ak si tento týždeň na eyerim kúpite akékoľvek dámske okuliare a použijete kupón WOMENFORWOMEN, nielen ušetríte 10% z ich pôvodnej ceny, ale 5% z vášho nákupu darujete nadácii Women for Women International.

Prečo WFWI? Čo sa možno vo vašom okolí považuje za samozrejmosť, môže byť v inej časti sveta nepoznané. Women for Women International pôsobí v krajinách postihnutých krízou, chudobou a vojnami, kde pomáha ženám získať vzdelanie, skúsenosti a zdroje na to, aby dokázali svoj život zobrať do vlastných rúk. Vďaka WFWI dokážu ženy z krajín ako Kosovo, Irak, Rwanda alebo Nigeria zabezpečiť pre seba a svoju rodinu stabilitu, pokoj a lepšiu budúcnosť. Prečo sa k ním teda nepridať?!

Dobre vieme, čo ženy dokážu - ani náš eyerim by bez nich nebol to, čím je dnes  Oslávte tento deň spolu so všetkými dámami okolo vás, povedzte im, aké sú super a pomôžte tým, ktoré to potrebujú. No a samozrejme sa nezabudnite pozrieť na našu ŽENY ŽENÁM kolekciu a rovno doplňte tú vašu o ďalší kúsok štýlových okuliarov. Všetko najlepšie, žienky naše! 

heart