Módne rozhodnutia v zime vedia byť pekelne zložité. Ste skôr pohodlný typ alebo odvážny typ s holými členkami za každého počasia? Nezáleží, či už preferujete jedno alebo druhé, pokiaľ nezabúdate na silu dobrého doplnku. Stavíme sa, že tušíte, aký je náš obľúbený doplnok, nie?

NAJPOPULÁRNEJŠIE ŠTÝLY SEZÓNY 

Slnečné okuliare sú, celkom prirodzene, naša najobľúbenejšia vec vo svete doplnkov! Pretože aj zima vie byť celkom slnečná! A tu máme tie najlepšie trendy tohtoročnej zimy, ktoré iba pre Vás vybrali naši obľúbení, v každom počasí štýloví, influenceri.

Klasické slnečné okuliare

Squared Dior sunglasses in black for men.

Michal vždy vyzerá tak úžasne nóbl! Jednoduchý elegantný outfit, akoby vystrihnutý priamo z trendy snov každého biznismena. Sám Michal o tomto outfite povedal: “Kabátový Black&White outfit mi vždy pripomenie look priam vystrihnutý z bondovky, čo pre mňa znamená elegantné a zároveň moderné. Preto som tento kabát doplnil okuliarmi Dior s moderným hranantým rámom.” Fantastické!

Trendy slnečné okuliare

Single lens Versace sunglasses in black for women.

“Aj takto môže vyzerať ženská móda. Čo dodať, tento model je iný vesmír. Versace design v kombinácií s lesklou bundou tvorí neprehliadnuteľný svetový look,” povedala naša obľúbená Naty Kerny. A my môžeme už len dodať, že takýto štýl jej neskutočne sekne! 

Jednoduché slnečné okuliare

Squared, oversized Miu Miu sunglasses in black for women.

Rozhodli sme sa, že je načase vyhlásiť našu milovanú Natallipu najväčšou fanúšičkou značky okuliarov Miu Miu (pravdepodobne aj na svete?). Ak ju kedykoľvek stretnete, stavíme sa, že aktuálny outfit jej bude zdobiť obľúbený pár slnečných okuliarov z dielne Miu Miu. O tomto konkrétnom modeli nám Naty povedala: “Miu Miu je značka okuliarov stvorená pre niekoho, kto miluje detaily a vždy niečo nové. Každá ich nová kolekcia niečím prekvapí.” 

NAJPOPULÁRNEJŠIE FARBY SEZÓNY

Zamiešať do zimného outfitu trochu farby bude asi aj tá najlepšia vec, ktorá sa Vám túto zimu prihodí. Nepresvedčili sme Vás? Nuž, dávajte teraz pozor… 

Žiarivé slnečné okuliare

Tieto Miu Miu slnečné okuliare musia byť naozaj túto zimu čarovné, keď si ich zvolili obe blogerky naraz! Šialené! Čo viac môžeme dodať? Jednoducho si užite tento neskutočný (a veľmi odlišný) štýl našich ľúbezných Natálií. 

Naty Kerny

Unisex single lens Miu Miu sunglasses in grey and lime.

“Je naspäť neónový trend, ktorý nájdeš v každom designerskom dome. Ja som v týchto farbách zvolila tieto nadčasové okuliare. Na tento kúsok treba odvahu, no nosí ho napríklad aj kontroverzná hviezda Cardi B.”

Natallipa

Unisex single lens Miu Miu sunglasses in grey and lime.

“Želám si, aby ľudia nabrali nosiť odvahu nosiť to, čo milujú. Stačí jeden jedinečný pár okuliarov. Je to prvok, ktorý je viditeľný a naozaj sa s ním dá pekne vyhrať.”

Gaštanové slnečné okuliare

Aviator Dolce&Gabbana sunglasses in tortoise shell and brown for men.

“Jeseň, lístie a môj hnedý kabát do seba dokonale zapadajú. Podľa mňa okuliare s tigrovým vzorom a hnedým sklom pridali looku exkluzivitu, ktorou je práve Dolce&Gabbana známa.” Asi by sme ani nemohli súhlasiť s Miškom viac! Je síce mladý, ale veľmi dobre vie, o čom hovorí, len sa naňho pozrite! 

NAJPOPULÁRNEJŠIE TVARY SEZÓNY

Ak počas zimy nevyhľadávate farebné trendy, vždy sa môžete vyhrať s tým nepredstaviteľným množstvom tvarov, ktoré vo svete okuliarov jestvujú. Radšej hneď začnite, je ich totiž TAK veľa. 

Cat-eye slnečné okuliare

Cat-eye Vogue Gigi Hadid sunglasses in gold for women.

Niečo ako “priveľa okuliarov s mačacím tvarom” jednoducho neexistuje. Máme tie oversized, alebo naopak tie úzke a menšie. Aj Naty Kerny vie, čo je trendy, stačí si ju vypočuť: “Kvalita a štýlové rámy za dostupné ceny - to pre mňa vystihuje značka Vogue. Spája sa mi rovnako s modelkou Gigi Hadid, ktorú Vogue zvolil do kampane a priznám sa, že takáto reklama na mňa zafungovala. Práve vďaka nej som siahla po Vogue cat-eye kúsku. Ľahko sa kombinuje ku elegantnému či športovému outfitu.” Súhlasíme, Naty! Koho by, do čerta, neinšpirovala kráska Gigi Hadid?

Nezvyčajné slnečné okuliare

Jewelled Miu Miu sunglasses in silver and orange for women.

“Okuliare od značky Miu Miu zbieram a musím povedať, že tieto sú zatiaľ moje favoritky. Dokážu vytvoriť z ničoho niečo unikátne,” povedala Natallipa, naša oficiálna tvár značky Miu Miu. Ak toto nie je dokonalá zimná kombinácia, nevieme, čo je! 

Okrúhle slnečné okuliare

Round Tom Ford sunglasses in orange and black for men.

Pohodlný pulóver. Perfektný účes. Nápadné slnečné okuliare. Roztomilá tvár. Vždy trendy. Odrazu nevieme ako tvoriť zmysluplné súvetia! Radšej si teda prečítajte, čo povedal o tomto skvelom outfite Michal: “ V chladnom období sa mi často žiada teplý sveter alebo rolák, v ktorom takpovediac splyniem s davom. V takýchto situáciách sa rád odlíším práve extravagantnejšími okuliarmi, ako to je aj v prípade tohto modelu.”

Vianoce sa blížia - najvyšší čas v roku konečne sa odmeniť. A že si to aj zaslúžite! V eyerim e-shope nájdete iba to najlepšie zo sveta slnečných, dioptrických či športových okuliarov, vedeli ste o tom? Ktorý model si zvolíte na túto zimu? Ak si však nie ste istý, ktoré okuliare sadnú Vašej tvári, prečítajte si tento manuál. Prvýkrát nakupujete online? Tak to sa určite pustite do tohto článku. Tieto Vianoce nič nepodceňte, dobre?