Vianočné čaro prekvapenia je dnes naozaj vzácne. Trafiť sa do vkusu, rozhodnúť sa čo je vhodné a čo nie, stihnúť to na čas a ešte aj blízkych pod stromčekom prekvapiť - určite už teraz cítite ten stres. S doplnkom akým sú okuliare sa na prvý pohľad môže zdať, že čaro prekvapenia nie je možné a s vašou priateľkou, maminou, otcom alebo babičkou tú optiku jednoducho budete musieť navštíviť alebo si pod vianočným stromčekom nájdu tak akurát darčekový poukaz. A prekvapenie je zrazu fuč! U nás to však vôbec nemusí vyzerať takto.

Či už hľadáte slnečné okuliare, po ktorých celý rok túži vaša priateľka alebo sa už nemôžete pozerať na to, ako vaša babička žmúri pri nedeľňajšom lúštení krížoviek a váš otec každé ráno cestou do práce opakuje ako ľutuje, že si ešte stále nekúpil tie polarizované slnečné okuliare, s nami dokážete nájsť to pravé pre každého rýchlo a jednoducho. A ešte to bude aj prekvapko!

Jediné, čo potrebujete je fotka osoby, pre ktorú okuliare hľadáte a naše virtuálne zrkadlo. Všetky slnečné a dioptrické okuliare, ktoré môžete cez naše virtuálne zrkadlo vyskúšať sú označené týmto symbolom virtual try on on eyerim . Vyberte si okuliare, o ktorých si myslíte, že by mohli vášmu blízkemu pasovať, nahrajte jeho fotografiu a o zvyšok sa postará naše virtuálne zrkadlo. Ak si stále lámete hlavu nad správnym výberom, poraďte sa so známymi alebo dokonca s nami. Pošlite nám fotku a my sa na ňu s našim tímom pozrieme ‘očami odborníkov’.

S virtuálnym zrkadlom si ušetríte predvianočný stres a zachránite čaro Vianoc možno aj takto...

 

Babička alebo priateľka, dedo alebo otec, brat alebo mamina - ani jedného z nich tento rok nebudete musieť ťahať do optiky alebo na povianočné výpredaje. Na eyerim sú vianočné zľavy v plnom prúde už teraz a všetko čo nájdete u nás skladom máte do Vianoc 100% doma. No a ako vybrať tie pravé? S tým vám pomôže naše virtuálne zrkadlo. A stres z nakupovania je preč!