Ak to myslíte so športom vážne, určite poznáte hodnotu kvalitných športových slnečných okuliarov. Pretože priame slnko, vietor, prach, piesok, sneh, slaná voda a ďalšie outdoorové “nepríjemnosti” môžu veľmi ľahko skomplikovať vašu cestu za zdravým a aktívnym životom. Aké športové okuliare si myslíme, že budú pre vás tou najlepšou voľbou na behanie, cyklistiku či turistiku? 

1. Bicyklujte s Oakley  

Aké okuliare na bicykel, pýtate sa? Nuž, tieto cyklistické okuliare Oakley sú perfekné na jazdu po meste, víkendové KOM (King of mountain) preteky alebo nedeľnú “coffee ride” do neďalekého mesta. Sú navrhnuté pre výkon - extrémne odolné a široké sklá, odľahčený rám a prevratná technológia šošoviek Prizm ™ umožnia ten najlepší zážitok z jazdy. Aj skutoční cyklo maniaci vám potvrdia, že modely ako Sutro či Flight Jacket sú skrátka láska na prvý pohľad!

Bicyklujte ako nikdy predtým s Oakley cyklistickými okuliarmi od eyerim

Oakley Sutro: Vidieť neviditeľné

Aj vy ste toho názoru, že väčšina cyklistických slnečných okuliarov je pod cyklistickou prilbou neskutočne nepohodlná? Už viac nie. Športové okuliare Oakley Sutro sú tie najpohodlnejšie slnečné okuliare, aké si môžete vybrať! Aj keď majú veľké šošovky (sklá), samotný rám je dokonale tenký a ľahký, no stále pevný a robustný. Jednoducho povedané - ani nebudete vedieť, že máte tieto športové okuliare na tvári! A nesmieme zabudnúť ani na technológiu Prizm™, ktorá je takou čerešničkou na torte pre váš rozhľad počas jazdy. Cyklistické okuliare Oakley Sutro sú lepšie, dynamickejšie, odvážnejšie. 

2. Behajte s uvex    

Milujete beh? Tak to si môžete podať ruku s našou Andreou, ktorá si, samozrejme, chce beh vychutnať bez toho, aby jej ho niečo pokazilo. Práve preto nosí - či už na rannom behu alebo na po-pracovnom, stres-zaháňajúcom šprinte - bežecké okuliare uvex, ktoré na tvári držia úplne bez pohnutia. Nezáleží na tom, akú outdoorovú aktivitu máte najradšej, uvex sú asi tou jedinou vecou, čo vám práve chýba. 

Behajte bez prekážok s uvex bežeckými okuliarmi od eyerim

uvex sportstyle 231: XXL zážitok s XXL sklami 

Značka uvex prichádza s novinkou - multišportovými okuliarmi uvex sportstyle 231, ktorých XXL sklá poskytujú široké zorné pole, dokonalú UVA, UVB aj UVC ochranu a vďaka supravision® vrstve aj odolnosť voči zahmlievaniu. Praktický nastaviteľný nosník navyše zaručuje, že okuliare sú pohodlné, nekĺžu sa a zaručene vám pri behu nespadnú.

3. Na turistiku s Julbo   

Každý správny turista vie (alebo by aspoň mal vedieť), že k 100 % zážitku potrebuje nielen kvalitnú výbavu, ale aj kvalitné turistické okuliare. Nenechajte preto ani vy nič na náhodu a nasaďte si svetové okuliare Julbo, ktoré zaručujú maximálnu ochranu pred slnkom aj v extrémnych podmienkach. Ich kultový kovový rám, odnímateľné bočné štíty a 360° nastaviteľné stranice vám pomôžu objavovať svet do najmenších detailov.  

Objavujte svet s turistickými okuliarmi Julbo od eyerim

Julbo Vermont Classic: Záštita pred počasím v každom ročnom období 

Jules Baud, zakladateľ značky okuliarov Julbo, navrhol prvé slnečné okuliare na požiadavku “lovcov kryštálov”, ktorí si chceli ochrániť oči pred jasným horským slnkom. Značka Julbo, ktorá sa v 50. rokoch minulého storočia preslávila inovatívnými a historicky prvými, vysokohorskými slnečnými okuliarmi, sa v poslednom desaťročí dostala do popredia športových okuliarov vďaka multifunkčným športovým slnečným okuliarom. Julbo slnečné okuliare sú pohodlné, na tvári sa ani nepohnú, sú dostupné vo viacerých výrazných farbách a majú za sebou aj kúsok histórie. Čo viac by mohol človek od športových okuliarov chcieť? 

Tak, a teraz ste už pripravení na váš obľúbený šport! Je čas oprášiť bicykel, bežecké či turistické topánky a ísť von. S novými športovými okuliarmi budete konečne vidieť svet v skutočných farbách. Určite však nezabudnite, kam ešte predtým ísť: eyerim e-shop je predsa stále tam, kde vždy. Jednoducho si vyhľadajte “športové okuliare” a pozorujte, ako sa svet okolo vás rýchlo rozjasní.