Značka, ktorá priniesla plejádu ikonických okuliarov (ako napríklad Wayfarer a Clubmaster). Značka, ktorú si zamiluje asi každý . Jednoducho Ray-Ban. Slnečné okuliare Ray-Ban sú vždy sviežou a štýlovou voľbou, skvelo vedia doplniť moderné, ale aj klasické outfity. Tento rok prišli s nádhernou kolekciou, ktorá oslavuje život a každý aspekt vašej úžasnej osobnosti. Poďme sa teda spolu na ňu pozrieť. 

Buďte zraniteľní. Buďte sebavedomí. Buďte vášniví. Toto leto je hlavne o tom, aby ste si užili každý moment naplno a brali život s nadhľadom. Ako ste si už možno všimli, my sa v eyerim vždy snažíme, aby si každý vedel vybrať a nájsť tak samého seba. A svojím spôsobom je aj o tomto nová kolekcia Ray-Ban 2019. Takže sa pohodlne usaďte a pozrite si náš výber z novej kolekcie pre tento rok.  

#Buďte zraniteľní Shape Family

Ray Ban HEXAGONAL

Chcete sa cítiť ako rocková hviezda? Tieto šesťuholníkové Ray-Ban Hexagonal sa skvelo kombinujú s oblečením, sú pohodlné a jednoducho pútajú pohľad. Tieto trendy okuliare sa dokonca môžu pochváliť s fotochromatickými šošovkami Evolve. Rám má ľahkú konštrukciu a zaujímavú medenú farbu. 

slnečné okuliare Ray-Ban Hexagonal Evolve kolekcia 2019

Ray-Ban OVAL FLAT

Nemôžete udávať trendy, pokiaľ sa bojíte vytŕčať s davu a vyskúšať niečo nové. Ukážte vašu kreativitu s týmito atypickými oválnymi okuliarmi Ray-Ban Oval Flat a kráčajte svojou vlastnou cestou. Rovnako ako okuliare vyššie, aj tieto slnečné okuliare Ray-Ban sú vybavené Evolve šošovkami. Pripravte sa, nahoďte pózu a nastajlujte sa s novými okuliarmi, ktoré sú dostupné v dvoch veľkostiach. 

slnečné okuliare Ray-Ban Oval Evolve kolekcia 2019

#Buďte sebavedomí s Wings family

Ray-Ban WINGS II

S plochými rúčkami a plochou spojovacou časťou sú tieto slnečné okuliare ideálne pre jedinečný look, ktorý vás vyzdvihne nad ostatnými. Trendy štvorcový tvar, kovový rám a zrkadlové šošovky s logom Wings zaručujú, že aj tieto slnečné okuliare zanechajú na módnom trhu svoju stopu. 

slnečné okuliareRay-Ban Wings II kolekcia 2019

Ray-Ban WINGS

Posuňte svoj look na ďalšiu úroveň s Ray-Ban Wings, naším najnovším tvarom okuliarov. Priamo z osemdesiatych rokov, Wings sa vracajú na scénu s plochými obrúčkami a spojovacou časťou. Okrem toho majú aj celistvé nosnice a legendárne logo Wings. Tieto okuliare si môžete zaobstarať s celofarebnými alebo gradientovými šošovkami v klasických farebných kombinácach značky Ray-Ban. 

slnečné okuliare Ray-Ban Wings kolekcia 2019

#Buďte vášniví s Wayfarer family

Ray Ban Wayfarer II

Tieto okuliare prenášajú ikonické slnečné okuliare Wayfarer do modernej doby. So svojim tenkým acetátovým rámom a úzkymi bočnicami prináša Wayfarer II štýlovu sofistikovanosť, ktorú už iba podtrhnú zelené alebo hnedé šošovky a nápadný gradient Evolve. 

slnečné okuliare Ray-Ban Wayfarer II kolekcia 2019

Ray-Ban Meteor Classic

Ako každá vychádzajúca hviezda, aj Meteor má značný vplyv na módny priemysel. Tento model je dostupný vo farbách havana a čierna, je nadčasový a má charakteristický ultra-moderný rám z nového lesklého pruhovaného acetátu. Slnečné okuliare Ray-Ban Meteor prinášajú retro pocit, sú inšpirované šesťdesiatymi rokmi a majú zároveň aj odvážny originálny vzhľad. Meteory je možné objednať s klasickými washed šošovkami, evolve alebo polar šošovkami. 

slnečné okuliare Ray-Ban Meteor Classic kolekcia 2019

Tak a to by sme mali. Značka Ray-Ban nás tradične nesklamala, práve naopak - vytvorili ďalšiu nádhernú kolekciu. Slnečné okuliare sú plné farieb a každý model je jedinečný - presne ako vy. Snáď ešte krajšia než (super navrhnuté) slnečné okuliare je samotná myšlienka za nimi. Táto kolekcia ja o vytváraní významných vzťahov s ľudmi a spoločnom objavovaní všetkého, čo nám život ponúka.  O tom, aby sme boli hrdí na to kto a čím sme. Aby sme boli hrdí a mali radosť zo života. Aby sme boli #proudtobelong.  Aby sme to boli MY. A práve preto si nás tato kolekcia získala. Nájdite sa aj vy na eyerim eshope.