Všestranná a  zábavná kolekcia: pestrofarebné šošovky, zaujímavé tvary, atraktívny dizajn a ultraľahké materiály. Dodajte svojmu štýlu mimoriadny dotyk originality.

Pravdepodobne ste si už všimli, že Polaroid dlhodobo patrí medzi naše obľúbené značky okuliarov. A musíme povedať, že pri tejto novej kolekcii na rok 2020 sme si ich obľúbili ešte viac! Kombinácia žiarivých farieb, nadčasových tvarov a ultra-ľahkých materiálov - Polaroid jednoducho posunul svoje hranice a vytvoril takú kolekciu, akú sme ešte nevideli. Čo je viac – ich patentované polarizované šošovky poskytnú Vašim očiam skvelú ochranu.

ŽIARIVO FAREBNÉ

Paleta žiarivých farieb kombinovaná s ešte hravejšími detailmi vám nemôže uniknúť. Prekvapivo pohodlné a najmä - táto kolekcia urobí váš štýl elegantnejší a originálny.

Polaroid 2020 - Jar/Leto kolekcia,POLARIZOVANÉ slnečné okuliare eyerim Polaroid PLD6108/S HK8/KL Polaroid 2020 - Jar/Leto kolekcia,POLARIZOVANÉ slnečné okuliare eyerim Polaroid PLD6097/S PJP/XN

HRAVO ĽAHKÉ

Slnečné okuliare s ultra ľahkými rámami a nečakane detailnými tvarmi odhaľuje mladý a excentrický štýl. Rovné kovové stránice a farebné Polaroid logo dodáva pocit modernosti.

Polaroid 2020 - Spring/Summer collection, POLARIZED sunglasses eyerim Polaroid PLD6114/S 35J/0F Polaroid 2020 - Spring/Summer collection, POLARIZED sunglasses eyerim Polaroid PLD6113/S 92Y/DL

NEKONEČNE ZÁBAVNÉ

Kľúčové ingrediencie pre unikátnu detskú kolekciu? Starostlivo nadizajnované a flexibilné zároveň. Aby vaši najmenší nepocítili žiadnu nepohodu a ostali stále štýlové a najmä chránené počas slnečných dní.

Polaroid 2020 - Jar/Leto kolekcia,POLARIZOVANÉ slnečné okuliarepre deti eyerim Polaroid Junior PLD8038/S 35J/M9 Polaroid 2020 - Jar/Leto kolekcia,POLARIZOVANÉ slnečné okuliare pre deti eyerim Polaroid Junior PLD8039/S 010/C3

Okej, už je asi čas, aby sme Vás prestali nudiť svojimi ódami na Polaroid okuliare. Ale predsa máme ešte jeden návrh: teraz, keď už ste si prečítali o tejto kolekcii všetko, čo sa len dalo, čo tak pozrieť sa na ňu v plnej kráse? A ak sa Vám niečo zapáči – povráva sa, že v eyerim e-shope všetky tie skvelé (slnečné) okuliare nájdete bez problémov.