Aj v tých najtemnejších časoch sa tešme zo svetla. To je posolstvo najnovšej kampane Ray-Ban „You’re On“, ktorá je venovaná túžbe po spontánnosti a autentickosti.

Je načase byť sám sebou a užiť si okamihy autentickej, neobmedzenej radosti. Prežívajte každý moment svojím pravým ja, so spontánnymi reakciami a bez ohľadu na to, kto to sa na vás pozerá. 

 

Kampaň dopĺňa nová kolekcia venovaná najikonickejším rámom od Ray-Ban. Tešiť sa môžete na nové interpretácie nadčasových modelov, počnúc legendárnym Wayfarerom z 50. rokov, cez osemuholníkové vzory zo 60. a 70. rokov, až po vintage štýl, ktorý charakterizuje modely 90. rokov. Všetky okuliare je navyše možné prispôsobiť tak, aby mohol každý naplno prejaviť svoj individuálny štýl a osobnosť. 

CLUBMASTER

Niet divu, že vám Ray-Ban Clubmaster navodzuje pocit nostalgie. Tento nesmrteľný štýl sa prvýkrát objavil už v 80-tych rokoch, keď bol známy ako "The Browline" a bol považovaný za mužský náprotivok cat eye okuliarov pre ženy. Clubmaster sa však preslávil najmä po roku 1990, keď ich Denzel Washington ich nosil vo filme Malcolm X a Tim Roth v Tarantinovom Reservoir Dogs. V súčasnosti je Ray-Ban Clubmaster retro symbolom nadčasovosti, obľúbený medzi intelektuálmi a tými, ktorí razia cestu zajtrajška.

STATE STREET 

State Street Optics má elegantný štvorcový tvar s výrazným acetátovým rámom. Tento ikonický štýl, ktorý je k dispozícii v klasických aj nových Havana farbách, je inšpirovaný pokrokovým duchom 70. rokov. V State Street Optics sa klasická elegancia stretáva s moderným dizajnom. 

Ray-Ban dioptrické okuliare model State street z eyerim.sk

JACK

Prinášajúc nový impulz do klasického okrúhleho rámu, model Jack vedie tradíciu do nového dobrodružstva. Tenká kovová konštrukcia rámu s moderným okrúhlym tvarom je v ponuke hneď v niekoľkých farbách, od zlatej až po svetlohnedú. Tento model si skrátka zamilujete. 

Ray-Ban dioptrické okuliare model Jack z eyerim.sk

Prežívajte každý moment naplno svojím pravým ja. Pamätajte – s Ray-Ban autentickými okuliarmi #YouAreOn​!