Septembrovou novinkou v našom portfóliu je KERBHOLZ, značka založená na kvalite, nadšení a láske k prírode. Ak máte slabosť pre večné, hrejivé a organické materiály, alternatívne myslenie a jedinečný štýl, KERBHOLZ je to, čo ste vždy hľadali. Aký je ich príbeh a prečo robia to, čo robia?

‘Každý dobrý príbeh začína bláznivým nápadom.’

Príbeh KERBHOLZ začína v roku 2011. Po tom, čo dvaja zakladatelia Matthias & Moritz nejakú dobu cestovali naprieč strednou Amerikou, znovuobjavili v sebe lásku k drevu. Počas svojich ciest sa stretli s týmto dokonalým, hrejivým a organickým materiálom v podobe každodenných objektov. Tu sa zrodila myšlienka - drevo potrebuje svoje miesto v street style! Obklopení priateľmi, veľkým množstvom červeného vína, sĺz a nadšenia založili KERBHOLZ. Od roku 2012 tak KERBHOLZ vyrába hodinky, slnečné a dioptrické okuliare z tých najkvalitnejších materiálov - dreva, vulkanického bazaltu a bavlneného acetátu. Udržateľnosť, čistý dizajn a kvalita sú atribúty, ktoré definujú KERBHOLZ od ich začiatku.

kerbholz sunglasses online

Čo znamená KERBHOLZ?

Myslím, že samotní KERBHOLZ to opisujú veľmi výstižne. „KERBHOLZ je pre nás produkt, ktorý vás sprevádza pri výnimočných momentoch a zážitkoch. Do dreva vyrezávate pomyselné ryhy, ktoré sú symbolizované patinou materiálu. Tieto ryhy sú spomienky, ktoré sa spájajú s každým našim produktom.” Zakladatelia KERBHOLZ vidia každý zo svojich produktov ako celok, rovnako ako celok, ktorým je životný príbeh každého z nás. Vytvorenie produktu - produktu, ktorý ste si zamilovali - je ich motiváciou.

kerbholz eyewear sunglasseskerbholz sunglasses glasseskerbholz eyewear sunglasses acetate

Udržateľnosť prírodných zdrojov

KERBHOLZ pripisujú obrovskú dôležitosť zdrojom, ktoré sú používané v ich výrobe. Pravidelne prispievajú na chod projektov, ktoré zastrešujú znovuzalesnenie a s každým produktom, ktorý predajú sa podieľajú na udržaní ekologického spôsobu života.

Ako vyzerá životný cyklus KERBHOLZ okuliarov?

Kerbholz sunglasses eye glasseskerbholz eyewear sunglasses

KERBHOLZ ponúka kvalitu, čistý dizajn a ekologickú alternatívu súčasneho sveta módy. Sme veľmi radi, že sa môžeme o príbeh tejto značky s vami podeliť a poctení, že môžeme ich produkty dostať medzi vás. Objavte túto značku a dovoľte KERBHOLZ okuliarom stať sa vašim spoločníkom pri objavovaní sveta okolo seba. Prví 5 môžu využiť 20% zľavu na všetky slnečné okuliare (kód: KERBHOLZ20). Tí, ktorí to nestihnú môžu do konca októbra stále využiť 10% zľavu (kód: KERBHOLZ10). Užite si posledné lúče jesenného slnka!