V najnovšom vydaní magazínu Forbes si môžete prečítať príbeh jedného z našich spoluzakladateľov Martina Zahuranca. V rozhovore rozpráva nielen o svojich krokoch vo svete biznisu, ale aj o tom, kde bol eyerim pred dvomi rokmi a ako sa s pribúdajúcim časom zväčšujú aj naše ambície.

Naše plány sú veľké a od Martina sa v článku dozviete aj to, aké ambície máme s už v poradí druhou investíciou, ktorú sme nedávno získali od medzinárodného fondu 3TS. Ak ste už eyerim navštivili, tak viete, že sme nadšencami nových technológií a inovácií. „Práve budujeme aplikáciu, cez ktorú si u nás budete môcť objednať šošovky na mieru hneď po návšteve očného lekára,“ prezrádza Martin v rozhovore pre aktuálne číslo magazínu Forbes.

Nedávno sme taktiež spustili tzv. virtuálne zrkadlo (virtual try-on tool), vďaka ktorému si môžete vyskúšať tisícky okuliarov priamo na vašej tvári z pohodlia vášho domova. Doteraz zatiaľ najväčším projektom je však pre nás vlastná kolekcia dizajnovej optiky, ktorú sa chystáme predstaviť budúci rok.

Slovenský startup eyerim získal investíciu 1,5 milióna eur

Viac o nás, našich plánoch do budúcna a o tom, ako posúvať hranice si môžete prečítať v najnovšom vydaní magazínu Forbes alebo aj online.