Ľudia pracujúci v eyerime nie sú iba chytrí, snaživí, zábavní a machri vo svojom odbore. Sú taktiež neskutočne štýloví! Preto sme ich nahovorili, aby si vybrali obľúbený štýl slnečných okuliarov na leto 2018 a zapózovali s nimi na fotke. Nie všetci boli z pózovania nadšení, ale výsledok určite stojí za to! A to aj vďaka nášmu fenomenálnemu fotografovi Patrikovi. Pokračujte teda ďalej, inšpirácia čaká!

NAJPOPULÁRNEJŠIE ŠTÝLY SEZÓNY

Strávili ste hľadaním toho správneho štýlu slnečných okuliarov už polovicu leta? Máme pre Vás štyri štýly, ktoré si zamilujete - v perfektnom prevedení našej Márie, Branislava, Patrície a ďalšieho Branislava.

Dokonalé jednoliate slnečné okuliare

Unisex Marc Jacobs slnečné okuliare v ružovej farbe.

Mária je módna bohyňa. Jej štýl je osobitý, vkusný a sexy. Zvolila tieto Marc Jacobs jednoliate slnečné okuliare spolu s odvážnym biznis outfitom. Prečo si vybrala tieto slnečné okuliare? “Pretože sa mi páči futuristický look, ktorý zvýrazní elegantný, ale aj športový outfit bez potreby ďalších doplnkov,” vysvetlila nám.

Prehľadné modré slnečné okuliare

Unisex okrúhle 35/139 Tokyo slnečné okuliare vo svetlomodrej farbe.

Mať obľúbencov nie je veľmi správne. Ale pozrite na túto zábavnú a uvoľnenú fotku! Aj keď Branislav sa nefotí rád, jeho fotky vždy vyzerajú nestrojene, žoviálne a sviežo. Čo má Branči naopak veľmi rád je značka slnečných okuliarov 35/139 Tokyo. “Tento model od značky 35/139 Tokyo je jednoduchý a robustný. Je tak vhodný na akékoľvek neplánované aktivity.” Očividne!

Retro obdĺžnikové slnečné okuliare

Obdlžníkové Vogue by Gigi Hadid slnečné okuliare v ružovej a zlatej farbe.

Aké ružové a pôsobivé sú tieto Vogue slnečné okuliare, však? Patrícia zvolila jednoduchý čiernobiely, ležérny a elegantný outfit, doplnila ho týmito ružovo-zlatými slnečnými okuliarmi a výsledok je vskutku neobyčajný! “Kolekcia slnečných okuliarov Vogue by Gigi Hadid je elegantná, jednoduchá a neskutočne trendy. Tieto slnečné okuliare sa hneď stali mojím číslom 1, pretože som si chcela vybrať kúsok, ktorý predstavuje niečo nové a rozdielne; niečo atypické a nespútané. A tieto slnečné okuliare splnili všetky podmienky úplne bezchybne.” Nám ostáva už iba uznať, že trúfalosť vyzerá na každom skvelo! A bude aj na Vás.

Vkusné pilotky

Unisex Ray-Ban Aviator slnečné okuliare v modrej farbe.

Toto je Branislav. Ďalší. Taktiež má na sebe pásikavé tričko, pohodlné čierno-biele tenisky a modré slnečné okuliare. Dohodli sa naši Branislavovia na tejto zvláštne dokonalej harmónií?  Ktovie. Modré Ray-Ban Aviator slnečné okuliare vyzerajú na tomto Braňovi však perfektne! Vyzerá ako cool, americký policajt, ktorý Vás prišiel zachrániť od všade prítomného zločinu. O týchto okuliaroch nám povedal: “Štýl slnečných okuliarov Aviator je nesmrteľný! Existuje iba jeden originál - Ray-Ban. Žiadna značka ich nikdy nenahradí.” Musíme iba súhlasiť!  

NAJPOPULÁRNEJŠIE FARBY SEZÓNY

Neexistuje také niečo ako priveľa farieb! Aké sú však tie najlepšie farebné trendy určené našimi kolegami? Scrollujte dole, všetci vyzerajú skvelo!

Pestrofarebné oversized slnečné okuliare

Pestrofarebné okrúhle Emporio Armani slnečné okuliare pre ženy.

Wera je naše slniečko. Celkom doslova! Iba pozeraním sa na jej fotografie budete o niečo šťastnejší! Zvolila jednoduché, dievčenské šaty a veľké okrúhle a farebné Emporio Armani slnečné okuliare. Na otázku, prečo si vybrala práve tento model slnečných okuliarov, mi odpovedala: “Okrúhly tvar okuliarom pridáva retro nádych. Už pri prvom skúšaní som mala pocit, že idem oslavovať život. Veselé, pestrofarebné, hravé - presne ako ja!” Súhlasíme v každom smere, sú úplne ako samotná Wera!

Funky modré slnečné okuliare

Okrúhle Diesel slnečné okuliare v modrej farbe pre ženy.

Výrazné okuliare máme veľmi radi! Martin zvolil tieto z dielne Diesel a vyzerajú skvelo. Trochu futuristické a smelé, dodávajú kúsok farby do každého outfitu. Prečo si ich Martin ale vybral? “Toto leto som hľadal niečo pútavejšie. V značke Diesel som našiel dokonalú kombináciu výstrednosti a vkusu. Modrý, transparentný rám i šošovka, oboje veľkým hitom tohto leta, sú príjemným bonusom.” My si myslíme, že si si vybral veľmi dobre a vyzeráš rúčo!

Biele cat-eye slnečné okuliare

Cat-eye slnečné okuliare Max&Co. v bielej farbe pre ženy.

Cat-eye slnečné okuliare ma nikdy neprestanú baviť - sú elegantné a ženské, no zároveň provokačné a drzé,” povedala nám Andrea o svojom výbere - bielych slnečných okuliaroch Max&Co. Zvolila ležérny, jednoduchý letný outfit a celá kombinácia je jednoducho perfektná, no nie? Aj keď musíme uznať, že Aďka vyzerá krásne úplne vo všetkom!

Oranžové Clubmaster Blaze slnečné okuliare

Unisex Ray-Ban Clubmaster Blaze slnečné okuliare v oranžovej farbe.

Zamýšľate sa nad tým ako spestriť Vaše jednotvárne čierne outfity? Jaro Vám môže ísť príkladom! Prečo si však vybral práve tieto oranžové Ray-Ban Clubmaster Blaze slnečné okuliare? “Pretože aj metalista potebuje trochu swag-u do svojho čierneho života, tiež chceme ukázať svojho módneho ducha. #MakeSwagGreatAgain.” Amen.

NAJPOPULÁRNEJŠIE TVARY SEZÓNY

Okrúhle, obdĺžnikové alebo aj bezrámové, nezáleží na Vašej preferencii, pretože všetky populárne tvary tejto sezóny sú jednoducho úžasné!

Jednoduché hranaté slnečné okuliare

Hranaté Persol slnečné okuliare v hnedej farbe pre mužov.

“Tieto slnečné okuliare sú základným prírastkom do každého šatníka (alebo kdekoľvek skladujete Vaše slnečné okuliare). Skvelo sadnú a vyzerajú ešte lepšie.” Náš Slavo je veľmi príjemný ľudský tvor, ktorý zvolil tieto sympatické slnečné okuliare Persol. Určite ich môžete zladiť absolútne s  hocičím! Nezáleží na príležitosti či outfite, s nimi budete vždy vyzerať neodolateľne. Presne ako Slavčo!

Strieborné Aviator slnečné okuliare

Aviator Dior Homme slnečné okuliare v striebornej farbe pre mužov.

Daniel chodí do práce plný pozitívnej energie každý deň. Užíva si každý moment naplno a má rád jednoduchý, ale za to pútavý štýl. Vybral si tieto Aviator slnečné okuliare z dielne Dior Homme, obliekol si jednoduchú bielu košeľu a modré nohavice a voilà - úplný fešák! “Slnečné okuliare Dior Homme v sebe kombinujú technické nadanie, inovácie a eleganciu,” povedal Daniel a my ho len naďalej uznávame, za jeho schopnosť hrať sa so slovíčkami.

Klasické okrúhle slnečné okuliare

Okrúhle Persol slnečné okuliare v čiernej farbe pre mužov.

Toto je Daniel Craig, ktorý tak slávne stvárnil agenta 007 alebo jeho brat? Nie? Tak teda vzdialený príbuzný? Jan to všetko popiera, ale my veríme, že Daniel Craig by bol iba rád jeho bratom! Jan je totiž hrdina v oblasti finančníctva. Náš hrdina! Preto si aj vybral slnečné okuliare vyrobené pre hrdinov! “Som veľký fanúšik kvalitných slnečných okuliarov a tieto talianske slnečné okuliare Persol sú preto mojou voľbou. Ak sú ešte aj čierne, ani by som nemohol byť spokojnejší,” povedal Honza a my na 100% súhlasíme.

Jemné wayfarer slnečné okuliare

Hranaté Celine slnečné okuliare v béžovej farbe pre ženy.

“Ako raz povedala samotná Marylin Monroe: „Jednoducho sa chcem cítiť fantasticky.“ - a toto je presne ten pocit, ktorý tieto slnečné okuliare poskytnú každej žene.” Ako krásne povedané to povedala naša Alicka! Zvolila pohodlný outfit (niet divu, keď celý deň pracuje), skvelé tričko s nápisom, nohavice s vysokým pásom a úžasné hranaté slnečné okuliare. A nevyzerá naozaj fantasticky?

Všetci rozdielni, no všetci výnimoční. Takí sú ľudia v eyerime! Áno, niekedy sa pohádame, niekedy sme tvrdohlaví a nemáme každý deň tú najlepšiu náladu, ale vieme si pomáhať - presne ako v tomto prípade. Nie všetkých totiž nadchla myšlienka pózovania pred fotoaparátom, veď koniec koncov, nie každý sa rád ukazuje. Ale všetci boli skvelí! A takáto veľkodušnosť je presne to, čo robí eyerim eyerimom. Tak šup-šup, priatelia, do eyerim e-shopu nech máme čo robiť a dôvod stresovať!