V tento piatok zvýčajne veľa ľudí dostalo voľno z práce, ktoré hneď využili na vianočné nákupy, až kým sa z Black Friday nestal (neoficiálny, ale predsa) začiatok vianočnej nákupnej sezóny. Dnes majú špeciálne Black Friday ponuky rôzne krajiny po celom svete a eyerim nie je výnimkou!

Blacky Friday eyerim

História

V snahe naplno zahájiť vianočnú sezónu začali predajcovia po celých Spojených Štátoch ponúkať zľavy na Black Friday. Pojem Black Friday (alebo teda “čierny piatok”) bol prvýkrát použitý v roku 1961 a postupne sa stával známejším, až kým sa v roku 2005 nestal prvýkrát najrušnejším nákupným dňom roka. Ľudia využili svoj deň voľna a zľavy a v obrovských množstvách navštevovali svoje obľúbené obchody.

Počuli ste niekedy tie šialené príbehy o divokých, nekontrolovateľných skupinách ľudí na nákupoch? To je jednoducho Black Friday v Amerike. Mnoho obchodov otvára už v predvečer tohto “sviatku” a ľudia hneď po večeri tvoria nekonečné rady pred dverami obchodov. Toto často spôsobuje úplný chaos, keďže skupiny pobláznených (a v 12% prípadov aj opitých) ľudí sú schopné sa aj pobiť o tie najlepšie ponuky.

eyerim vysvetľuje históriu a vznik Black Friday nákupov s neuveriteľnými zľavami.

Zaujímavosti

• Názov “Black Friday” údajne pochádza z pojmu “čierne čísla”, ktoré na rozdiel od červených (mínusových) čísel znamenajú pre predajcov zisk.

• Najlepšie zľavy väčšinou bývajú na hračky, za to napríklad šperky sa na Black Friday oplatí kupovať najmenej. #tipyodeyerim

• V USA za posledných 10 rokov Black Friday spôsobil sedem úmrtí a 98 zranení. Ešte, že sa dá nakupovať aj online, no nie?

• Black Friday ako ho poznáme sa neustále mení a vyvíja: už nie je limitovaný len na ten jeden piatok. V Amerike sa obchody často otvárajú už vo štvrtok večer, ale niektoré firmy potiahnu svoje ponuky počas celého víkendu, niekedy ešte dlhšie.

Black Friday eyerim

Čo si pre vás eyerim prichystal tento rok? 

My v eyerim milujeme štýl – a čo už je len štýlovejšie než nestarnúca čierna farba? Teraz je čierna späť a vy si môžete Black Friday na eyerim! Je to ideálne obdobie na to, aby ste sebe a svojim blízkym dopriali štýlové okuliare najvyššej kvality, iba teraz s úžasnými zľavami až do 50 %! 

Každý týždeň odhalíme jednu z našich špeciálnych ponúk. Tu je prvá z nich:  

15 % ZĽAVA NA SLNEČNÉ OKULIARE  

Vylepšite svoj štýl, získajte 100 % UV ochranu vašich očí alebo objavte trendy, no zároveň cenovo výhodné produkty z novej eyerim collection. Vďaka ktorémukoľvek modelu našich slnečných okuliarov sa ocitnete v žiari reflektorov, teraz so zľavou 15 %! 

Kód: BF15SUN  

*Platí pre akýkoľvek model slnečných okuliarov na webovej stránke.  

Black Friday eyerim

NAKUPUJTE TERAZ!

Tu je druhá z nich:

30 % ZĽAVA NA RÁMY + ŠOŠOVKY

Certifikované, extra odolné šošovky s UV filtrami a množstvom ďalších vylepšení? Trendové rámy s neprehliadnuteľným štýlom? Kúpte si rámy spolu so šošovkami a získajte zľavu 30 % na oboje!

Kód: BF30EYE

*Platí na všetky dioptrické okuliare so šošovkami okrem eyerim collection.

Black Friday eyerim

NAKUPUJTE TERAZ

Tu je tretia z nich:

KÚPTE JEDNY A ZÍSKAJTE 50 % ZĽAVU NA DRUHÉ

Objavte skvelú kvalitu a štýl našej eyerim collection slnečných a dioptrických okuliarov. Len teraz: kúpte si 2 produkty z eyerim collection a na druhý z nich získajte 50 % zľavu!

Kód: BF50EYC

*Platí na akékoľvek dioptrické okuliare, okuliare na počítač alebo slnečné okuliare z eyerim collection.

NAKUPUJTE TERAZ

Sledujte nás, ďalšiu ponuku odhalíme čoskoro! 

Súťaž!

A to nie je všetko! Čo by to bol za Black Friday bez poriadnej súťaže? Odfoťte sa v ľubovolných okuliaroch zakúpených na stránke eyerim. V období od 4.11. do 25.11. pridajte túto fotku na Instagram, označte @eyerim.eyewear a použite hashtag #eyerimBF. Výherca získa 100 € voucher na nákup okuliarov podľa vlastného výberu! Veľa šťastia :)

Poďme sa spolu pozerať na svet inak.

Black Friday eyerim