Oranžové listy, útulné večery, znamenité módne trendy a dlho očakávané týždne módy - o tom je september, však? Ale kým to všetko naozaj aj príde, už ste si našli dokonalé dioptrické okuliare na túto sezónu? Ak aj nie, teraz si ich určite nájdete! Traja naši obľúbení influenceri Vám totiž pri rozhodovaní opäť pomôžu. Vkročte do prvého jesenného mesiaca s bezchybnými outfitmi!

ELEGANTNÉ DIOPTRICKÉ OKULIARE

Ešte ste o tom nepočuli? Všetko, čo potrebujete sú vkusné, elegantné dioptrické okuliare. 

Okrúhle okuliare Tom Ford

Round Tom Ford prescription glasses in black for men.

“Ak sa povie Tom Ford, pre mňa to vždy evokuje niečo ´”classy”. Jednoducho vrchol elegancie.”

Michal je možno nováčik v eyerim family, no určite nie je žiadny začiatočník vo svete módy/influencerov/Instragramu. Od neho sa nedočkáte žiadnej začiatočníckej chybičky, to je isté! Zvolil elegantný outfit a ako doplnok tieto Tom Ford dioptrické okuliare

Hranaté okuliare 35/139 Tokyo

Unisex squared 35/139 Tokyo prescription glasses in nude.

“Túto sukňu mám po svojej babke a síce som mala na začiatku problém s jej kombinovaním, s koženou bundou ma veľmi baví! Rovnako ako okuliare s nude rámom. Sú výrazné, ale nie príliš nápadné. Sú moje favoritky!”

Ak ste čítali tento článok, našu Rebeku dobre poznáte! (A ak ste ho nečítali, tak si ho určite prečítajte!) V tomto outfite sa vyhrala s farbami a nezabudla ani na silu dobrého doplnku. Tieto 35/139 Tokyo dioptrické okuliare vyzerajú spolu s jej premysleným lookom fantasticky. 

Cat-eye okuliare Dsquared2 

Cat-eye Dsquared prescription glasses in black for women.

Dsquared2 - dominantný doplnok pre odvážne, Ak sa nechcete stratiť v dave, zvoľte elegantnú extravaganciu.

Naty je eyerim stálica a istotne ju už aj Vy dobre poznáte, však? Ak ju však neviete zaradiť, osviežte si pamäť týmto článkom. Naty zvolila Dsquared2 dioptrické okuliare a my sa nevieme vynadívať! Veď vyzerá ako priamo z Dsquared2 reklamy, nie? 

RETRO RÁMY

Rámy zbožňované tak veľmi ako sú okrúhle či hranaté boli určené k večnosti. A veru aj sú! Všetci ich milujú. Tak ktoré budú Vaše? 

Okrúhle okuliare Diesel

Unisex round Diesel prescription glasses in turtle shell.

“Po dovolenke mám vždy chuť zachovať si čo najprirodzenejší look. Páči sa mi, že kým som opálená, tak, nemám potrebu sa líčiť, rovnako tak žehliť si vlasy. V septembri si proste takto predlžujem dovolenkový feeling.”

WOW! Úplne ZBOŽŇUJEME tieto dve fotky. Ide z nich pokoj a sviežosť nového začiatku. Rebeka je bez akéhokoľvek make-upu jednoducho krásna a v týchto dioptrických okuliaroch Diesel jej to veľmi sekne. Aj my sme veľkými zástancami trendu "prirodzenej krásy". Ideš, Rebeka! 

Vintage okuliare Ray-Ban

Unisex round Ray-Ban prescription glasses in gold.

Týmito okrúhlymi Ray-Ban okuliarmi prejavíš svoj názor, že sa nebojíš prejaviť. Veľmi populárny rám ktorý nosia aj hviezdy svetového formátu ako Emily Ratajkowski, ale fičali aj na legendárnej Rokfortskej škole čarodejníckej, haha!”

Jednoduchý outfit v tmavých jesenných farbách vyzerá šialene dobre v kombinácií s týmito Ray-Ban dioptrickými okuliarmi! Perfektný spôsob ako rozžiariť septembrové dni. 

Browline okuliare Marc Jacobs

Unisex browline Marc Jacobs prescription glasses in black and silver.

“Okuliare Marc Jacobs sú extravagantné svojim rámom, práve vďaka čomu môžete vytŕčať z davu. Tento model sa dá jednoducho zladiť s basic outfitom, ale ako aj v mojom prípade so športovou eleganciou.”

Aký cool outfit, Michal! Najviac nás však zaujala tá košeľa so zaujímavým vzorom. Stačí Vám inšpirovať sa Michalovou voľbou outfitu a okuliarov a tento semester budete módna hviezda!

LEŽÉRNE DIOPTRICKÉ OKULIARE

Nič dôležitejšie ako pohodlný pocit vo zvolenom outfite na svete nejestvuje, kto súhlasí?

Bezrámové okuliare Marc Jacobs

Unisex wayfarer rimless Max Mara prescription glasses.

"Max Mara - bezrámová elegancia. Pôsobia veľmi krehko a nežne.”

Jednoduché biele tričko, džínsy, dokonalé bezrámové dioptrické okuliare a vybavené! Čo viac by bolo treba, keď sa človek ráno ponáhľa? Tento outfit je ideálny na každý deň, zaisťuje pohodlie v každej situácii. A Max Mara dioptrické okuliare, ktoré si Naty zvolila garantujú outfitu aj štýl a vycibrenosť. 

Dvojfarebné okuliare Tom Ford

Squared Tom Ford prescription glasses in brown and black for men.

“Dioptrické okuliare Tom Ford s dvojfarebným rámom sú výrazným doplnkom, ktoré dokážu výborne oživiť každý outfit. Perfektne sa hodia k športovému, ale i smart casual looku. “

Michal nosí svoje elegantné outfity s obdivuhodnou odvahou a my ho za to veľmi uznávame! Očividne vie, čo je pre neho dobré, keďže si vybral opäť dioptrické okuliare z dielne Toma Forda. A opäť v nich vyzerá neodolateľne. Hľadáte podobný rám? Tu si rozhodne nájdete Vašu božskú zhodu!

Červené okuliare Céline

Squared Céline prescription glasses in red for women.

“Na jeseň ešte nemám náladu rozlúčiť sa s obľúbenými letnými šatami. A keďže rada kombinujem kontrasty, sivá pohodlná mikina, “nerdy” dioptrické okuliare a obľúbené tenisky sa k rozviatym šatám skvele hodia. Nie je to prvoplánová kombinácia a to sa mi na tom páči.” 

Ani nám sa nechce s letom lúčiť! Dlhé dni, vyvaľovanie sa na slnku, ľahké oblečenie, … ale jeseň je niečím rovnako krásna, nie? Aj Becca vyzerá skvelo v tomto jesennom outfite. A jesennej témy sa držala natoľko, že zvolila aj červený rám okuliarov

Lúčenie s letom je vždy trošku trpké. No jeseň so svojou farebnousťou a skorými večermi, je jedna veľká kráska! A nezabudnite - ak hľadáte nové rámy dioptrických okuliarov, eyerim e-shop Vám kryje chrbát, kde si rozhodne nájdete vysnívaný pár!