Tie najlepšie tradície vznikajú, keď ich najmenej očakávate, ako napríklad pri kolekcií Ray Ban. Tri nové modely Ray-Ban #ourtradition sú také autentické, dychberúce a nadčasové ako tradície samé o sebe.

Momenty, ktoré sa stanú a spoja nás ako nič predtým - to sú naše tradície. Objavte najnovšiu kolekciu Ray-Ban 2020 a získajte inšpiráciu na vylepšenie šatníka do roku 2020. Tradície sa líšia a u každého prebiehajú v rôznych podobách. A také sú aj štýly, ktoré nájdete vo výbere Ray-Ban 2020 selekcií.

 

Ray-Ban Olympian Aviator

Ovládnite scénu s modelom Olympian Aviator. Slnečné okuliare Olympian Aviator sú súčasťou najnovšej kolekcie Ray-Ban určenej pre ženy aj mužov (unisex). Tento celorámový model je odrazom najhorúcejších trendov z oblasti dizajnérskych okuliarov. Jeho tvar klasických Aviator robí z Olympian Aviator ideálnou voľbou pre okrúhle, oválne a hranaté tváre. Kovový rám dodá vašim okuliarom dokonalý vzhľad s mimoriadnou odolnosťou a pevnosťou.

Slnečné okuliare Ray-Ban OLYMPIAN AVIATOR RB2219 Kolekcia 2020 #ourtradition okuliare unisex

Ray-Ban SQUARE II

Je čas pozrieť sa na celý nasledujúci rok. Ešte lepšie je, keď cez nové okuliare, napríklad tieto! Ray Ban Square II je súčasťou najnovšej kolekcie Ray-Ban určenej predovšetkým pre ženy. Tento elegantný celorámový model odráža najnovšie trendy a jeho nadrozmerná veľkosť robí slnečné okuliare Ray-Ban ideálnou voľbou najmä pre okrúhle tváre a tých, ktorí milujú retro štýl.

Slnečné okuliare Ray-Ban SQUARE II RB1973 Kolekcia 2020 #ourtradition okuliare pre ženy

Ray-Ban Olympian

Zaostrite váš zrak na darček, ktorý nebude nikto očakávať. Tento elegantný celorámový model odzrkadľuje aktuálne trendy inšpirované 90’ rokmi a jeho obdĺžnikový rám robí Ray-Ban Olympian ideálnou voľbou predovšetkým pre okrúhle a oválne tváre. Retro model je vytvorený najmä pre mužov, ale pokojne ho môžu nosiť aj ženy.

Slnečné okuliare Ray-Ban OLYMPIAN RB311 Kolekcia 2020 #ourtradition okuliare pre mužov

Na tie veci, ktoré sa dejú náhodou a zostávajú s nami, formujú náš život rok čo rok - to sú tie chvíle, ktoré chceme oslavovať. Toto sú naše tradície. V prípade, že ste sa ako my zamilovali do najnovšej kolekcie Ray Ban 2020 alebo hľadáte si inšpiráciu na nové okuliare, zájdite na náš eyerim e-shop a nájdite si tie pravé pre vás.