Ste pripravení na nový, vylepšený zážitok z nakupovania online? Chcete už konečne fungovať bez tej večnej úzkosti a stresu, ktoré sa Vám s tým spájajú? My vieme, že áno! A opäť sme tu na to, aby sme Váš život spravili o niečo lepším a jednoduchším. Spoľahnite sa na eyerim – je to oveľa príjemnejšie než nakupovať v obchode! Ďalší krok: skúšať okuliare cez naše nové Magic Mirror.

Naše Magic Mirror Vám ukáže, že nakupovanie online môže byť rýchle, bez stresu a s garantovanými dobrými výsledkami. Je predsa 21. storočie! Prečo by ste si teda nemohli skúšať okuliare v pohodlí domova tak, aby výsledok zodpovedal realite rovnako, ako keby ste si ich skúšali priamo v obchode?

Môžete. Potrebujete na to len webkameru alebo svoju fotku, a môžete skúšať! Akonáhle si vyberiete slnečné či dioptrické okuliare na vyskúšanie, nahrajte svoju fotku alebo zapnite webkameru – a hneď uvidíte, ako by na Vás okuliare vyzerali v skutočnosti. NAVYŠE – pri skúšaní okuliarov s naším Magic Mirror nezažijete žiadne trápne, úzkostné či stresové situácie. (Na rozdiel od skúšania okuliarov offline, však?)

eyerim Magic Mirror, skúšajte si úžasné okuliare s našou novou pomôckou pre nakupovanie online

Prečo milujeme Magic Mirror

Niektorí ste ho možno už skúšali – už nejaký čas je veľmi obľúbenou vymoženosťou nakupovania cez eyerim. No teraz sme ho pre Vás ešte zlepšili! Môžete si skúšať všetky okuliare ktoré chcete, jedny za druhými, bez neustáleho vypínania a zapínania funkcie Magic Mirror. Navyše si viete spraviť s Vašimi obľúbenými okuliarmi aj fotku, ak si ich chcete zapamätať na neskôr, vypýtať si od priateľov a známych radu, alebo sa len pochváliť svojimi obľúbencami na sociálnych médiách – áno, fotky viete hneď aj zdieľať!

Na výber máte tisícky okuliarov a Magic Mirror od eyerim je presne to, čo potrebujete pri hľadaní nových (slnečných) okuliarov. A naozaj je s ním sranda – ani si neviete predstaviť, koľko sme sa zabávali popri testovaní Magic Mirror u nás v eyerim office pri skúšaní tých najvýstrednejších okuliarov, aké máme. Rovnako sme sa tešili z nového videa, čo sme pre Vás vytvorili, a hádajte čo! Všetky slnečné okuliare z videa môžete mať aj vy.

eyerim Magic Mirror, skúšajte si úžasné okuliare s našou novou pomôckou pre nakupovanie online

Prečo budete Magic Mirror milovať aj VY

Len si to predstavte: nakupujete nové okuliare. Prehľadali ste celý internet, vybrali si jedny alebo viacero obľúbených okuliarov a teraz jediné čo Vám ešte chýba, je si ich vyskúšať a kúpiť. Vyhradíte si čas na to, aby ste navštívili optiku v meste. Nemajú žiadne z okuliarov, ktoré ste si vybrali. Vaše plány sa zrazu značne skomplikujú.

Počkať, neexistuje predsa spôsob ako sa vyhnúť takýmto komplikáciam? Máte pravdu, existuje. A áno, je ním naše Magic Mirror. Či už oddychujete vo svojej obývačke alebo niekam cestujete, stačí Vám vytiahnuť mobil či laptop a môžete ísť na to. Magic Mirror urobí Vaše nakupovanie lepším a rýchlejším – akonáhle nájdete tie pravé okuliare, viete si ich ihneď objednať. Áno, naozaj je to také jednoduché.

Neexistuje dôvod báť sa nakupovania online. S naším Magic Mirror si môžete vyskúšať tisícky (slnečných) okuliarov v priebehu minút a to bez toho, aby ste sa čo i len postavili. Je praktické, je zábavné a áno – je naozaj magické. Tak utekajte na náš eyerim e-shop a vyskúšajte nakupovanie, ktoré si konečne naozaj užijete!